Alle opleidingen en trainingen

Alle opleidingen en trainingen

Op deze pagina vind je al onze opleidingen en trainingen. Je kunt ze bekijken per vakgebied, per opleidingsniveau of op alfabetische volgorde.
 
Snel starten met je opleiding? Klik dan op het tapje ‘Binnenkort van start’ en ontdek wat jij op korte termijn kunt leren!
 
Eerst liever persoonlijk advies? Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee bij het uitzoeken van de opleiding of training die bij je past. Bel hen op 035 - 7 604 880 of vul ons contactformulier in.

Alle opleidingen en trainingen: 104 opleidingen

Training (67) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

HBO-opleiding (23) Een klassikaal HBO-programma bij LECTRIC bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding duurt 2 jaar en is opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt de Masteropleiding af met een scriptie. Na afronding ontvang je een officieel getuigschrift en kan je de bijbehorende Mastertitel voeren. Om toegelaten te worden tot een Masteropleiding, dien je een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond te hebben, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (2) Om toegelaten te worden tot een Masterclass heb je enkele jaren relevante werkervaring en in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau nodig. Een Masterclass wordt individueel afgerond met een eindopdracht of case. Met dit diploma kan je vaak versneld doorstuderen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.