Visie op leren

Visie op leren

Wat wil ik leren? Hoe wil ik leren? Hoe haal ik het beste uit mijn training of opleiding? Als je wilt (bij)leren, zoek je de beste match met de werkpraktijk en je eigen leerstijl. De nieuwe kennis en kunde moeten je verder helpen in jouw werk en ambities. Daarom staan jouw behoeften centraal bij LECTRIC.

Innovatief leren in een veranderende maatschappij

Jouw leerwensen en leerbehoeften worden bepaald door je persoonlijke ambities. Wat wil je bereiken? Welke kennis en kunde heb je nodig? Welke eisen stelt jouw werkgever of branche aan jouw functioneren? LECTRIC ondersteunt je in het veranderende vakgebied van marketing en communicatie met innovatief leren, begrijpen, doen en interactie. De elementen Individu, Kennis en Kunde zijn de basis voor al onze cursussen en opleidingen. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor een optimaal resultaat.

Dynamisch leerproces

LECTRIC beschouwt leren als een dynamisch en interactief proces. Jouw leerbehoeften bewegen mee met ontwikkelingen in je bedrijf, jouw branche en in de maatschappij. Wanneer jij je verder ontwikkelt, ontstaan nieuwe leervragen die om nieuwe antwoorden vragen. 

Actief leren

Als individu wil je uitgedaagd worden om jouw kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen. LECTRIC biedt je die uitdaging door jou actief te laten leren. Je krijgt geen droge theorie, maar actuele voorbeelden en oefeningen. Onze ervaren docenten zullen je persoonlijk begeleiden, afgestemd op jouw behoeften en jouw praktijk.