Praktische informatie

Praktische informatie

Hieronder treft u de praktische informatie aan die geldt voor alle opleidingen en trainingen.

Studieadvies

Op de website en in de brochure treft u de belangrijkste informatie aan over alle opleidingen en trainingen. Verder beschikt LECTRIC over ervaren opleidingsadviseurs die u goed kunnen helpen om de juiste opleiding of training te kiezen, die aansluit bij uw leerdoelen. Tijdens de uitvoering van de opleiding en training vindt u op e-Connect de noodzakelijke ­informatie. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Intake

Een aantal trainingen bij LECTRIC start met een online intake via e-Connect. Dit wordt gedaan om een zo goed mogelijke inschatting te maken van uw leervraag en daarmee de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw situatie. Aan de hand van gerichte vragen krijgt de trainer een goed beeld van uw leervragen, zodat hij optimaal rekening kan houden met uw persoonlijke situatie. U kunt zich op deze manier ook optimaal voorbereiden op de opleiding of training, zodat tijdens de bijeenkomsten de tijd goed besteed wordt. 

Kleine groepen

LECTRIC werkt met kleine groepen. Zo is er voldoende ruimte voor discussie en kan de docent/trainer regelmatig stilstaan bij uw persoonlijke leervraag. De interactie met andere deelnemers in de groep is inspirerend. U leert mensen kennen die net als u interesse hebben om zich verder te ontwikkelen in het vakgebied van online marketing en communicatie. Een zeer interessante mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden!

Inhalen bijeenkomsten

LECTRIC biedt opleidingen en trainingen aan specifiek voor werkenden. Wij realiseren ons dat het kan voorkomen dat u door uw werk een bijeenkomst mist. Als de planning de mogelijkheid biedt, kunt u in een andere plaats of op een andere datum de bijeenkomst inhalen. Informeer bij onze studieadviseurs naar de mogelijkheden.

Opleidingslocaties

LECTRIC beschikt over opleidingslocaties door heel Nederland. Iedere opleidingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. De ­locaties zijn van alle gemakken voorzien en specifiek ingericht voor opleidingsdoeleinden. Door de grote omvang van LECTRIC kunnen we de opleidingen en trainingen in meerdere plaatsen in Nederland aanbieden. Indien de opleiding of training niet plaatsvindt op de door u gewenste locatie, is er altijd wel een passend alternatief beschikbaar. Onze studieadviseurs bekijken samen met u de beste mogelijkheden.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Toelichting HBO Bachelor

Lees hier meer over de HBO bachelor opleidingen.

Toelichting Master

Lees hier meer over de Masteropleidingen.