Praktijkgerichte aanpak

Praktijkgerichte aanpak

Onderuitgezakt theorie aanhoren? Nee, leren door te doen. Dat kun je bij LECTRIC verwachten. Bij LECTRIC krijg je veel actuele voorbeelden en oefeningen waaraan jij zelf meedoet. Altijd onder begeleiding van ervaren trainers, werkzaam in jouw vakgebied. De nieuwe inzichten en vaardigheden kun jij direct toepassen in je eigen werk.

Leren voor werkenden

In al onze trainingen en opleidingen maken we de koppeling met jouw eigen werk. Herkenning en toepassing vanuit een bekende omgeving heeft namelijk een bewezen positief effect op het leren van nieuwe kennis en inzichten. Als opleider voor werkenden zorgen wij bovendien dat jij je training of opleiding goed kunt combineren met je drukke leven. We stemmen het tempo en het aantal lesmomenten zo op elkaar af dat werken en studeren haalbaar blijft.

Interactieve bijeenkomsten

Het leren door te doen en het aan elkaar doorgeven van ervaringen maken de bijeenkomsten van LECTRIC boeiend en leerzaam. Je zult merken dat iedere bijeenkomst je een impuls geeft, waarmee jij weer met veel energie en helemaal up-to-date aan de slag gaat in je eigen werkomgeving.

Online leeromgeving e-Connect

Al onze trainingen en opleidingen worden ondersteund door de online leeromgeving e-Connect. Hierop vind je onder meer de inhoud van de lessen, lesdata, opdrachten en relevante links. Via e-Connect kun je communiceren met jouw docent, maar ook met je medestudenten. Handig als je na de klassikale bijeenkomst thuis toch nog een vraag hebt.

Flexibel studeren via e-Learning

De beste combinatie van werken en studeren is voor iedereen anders. Studeer jij graag thuis via e-Learning op momenten waarop het jou uitkomt? Je kunt een groot aantal van onze opleidingen zelfstandig volgen. Je gaat dan via de online leeromgeving e-Connect  ­– en persoonlijke begeleiding op afstand ­– aan de slag met het toepassen van de theorie in jouw eigen praktijk. Via e-Connect krijg je toch de begeleiding, inspiratie en motivatie die je anders in de les zou krijgen.

E-Learning met een heldere structuur

Anders dan bij veel opleidingsinstituten heeft de e-Learning van LECTRIC een heldere structuur. Een opleiding rond je in modules af om uiteindelijk je diploma te behalen. Je werkt steeds naar een vast examenmoment toe. Je opleiding duurt even lang als de klassikale variant en je maakt dezelfde opdrachten en examens. Zo houd je grip op je voortgang en rond je een opleiding met goed resultaat af.