Kwaliteit, erkenningen & accreditaties

Kwaliteit, erkenningen & accreditaties

Een training of opleiding volgen is een flinke investering in je eigen toekomst. Bij LECTRIC profiteer je optimaal van die investering. Wij beschikken namelijk over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

NVAO-geaccrediteerd
Voor de HBO Bachelor- en Masteropleidingen werkt LECTRIC samen met NCOI Groep. NCOI is erkend als opleidingsinstituut door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor- en Masteropleidingen. De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie betekent dat de kwaliteit van een opleiding positief is beoordeeld.

Cedeo-erkenning
Cedeo is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder studenten. 93,9% van onze deelnemers is zeer tevreden over de gevolgde training of opleiding. Dat geldt voor onze open opleidingen én maatwerkopleidingen. Met dat percentage is LECTRIC Cedeo-erkend.

NIMA Education Partner
LECTRIC is Education Partner van NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing. Wij vervullen de rol van opleider en NIMA de rol van exameninstituut en verstrekker van de internationaal erkende NIMA-diploma’s, de standaard in de marcom-branche. Samen streven we naar nog beter opgeleide professionals in marketing.

NRTO-keurmerk
Een professionele opleider die kwaliteit levert, herken je ook aan het NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Als onderdeel van NCOI Groep is LECTRIC aangesloten bij de NRTO.

Thuiswinkel Business Partner
LECTRIC is businesspartner van Thuiswinkel.org, de Nederlandse branchevereniging voor bedrijven die producten en diensten op afstand aanbieden aan consumenten. Als businesspartner is LECTRIC preferred supplier van webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org.