Kwaliteit en erkenning

LECTRIC beschikt over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen die in Nederland gelden op het gebied van opleiding en training. Voor de Bachelor- en Masteropleidingen werkt LECTRIC samen met NCOI. NCOI is officieel erkend als opleidingsinstituut door het Ministerie van OCW met NVAO-geaccrediteerde HBO en Masteropleidingen.

Cedeo-erkenning

De opleidingen van LECTRIC zijn CEDEO erkend. Zowel de open opleidingen, alsook de incompany-opleidingen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Voor een Cedeo-erkenning dient minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden te zijn. Het laatste Cedeo onderzoek leverde een klanttevredenheidsscore van 93,9% op.

NIMA Education Partner

Om de kwaliteitsstandaarden te handhaven op het gebied van de opleidingen, de continuïteit en de toetsing werkt NIMA nauw samen met een aantal topopleiders, waaronder LECTRIC. NIMA en LECTRIC streven gezamenlijk naar beter opgeleide professionals in marketing. Daarbij vervult LECTRIC de rol van opleider en NIMA de rol van exameninstituut en verstrekker van internationaal erkende diploma’s.

Google Adwords Seminar Partner

LECTRIC heeft in Nederland de exclusieve status van Google Adwords Seminar Partner. De certificering staat voor een hoge kwaliteit van onze AdWords trainingen en een landelijke beschikbaarheid.

VOI

LECTRIC draagt het VOI keurmerk, uitgegeven door de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI), dé autoriteit voor ictopleidingen. De VOI erkenning geeft u de garantie dat u te maken heeft met één van de beste opleidingsinstituten van Nederland.

NRTO

Als onderdeel van NCOI Groep is LECTRIC aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.Onze website maakt gebruik van cookies.