Accreditaties

De kwaliteit van onze opleidingen wordt erkend door vooraanstaande partijen. LECTRIC beschikt over diverse keurmerken en accreditaties.

Cedeo-erkenning open opleidingen Cedeo-open.jpg

Onze open opleidingen hebben het kwaliteitskeurmerk ‘Cedeo-erkend’. Voor een Cedeo-erkenning dient minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden te zijn. Het Cedeo onderzoek in 2013 leverde een klanttevredenheidsscore van 93,9% op. De open opleidingen van LECTRIC zijn hiermee officieel erkend tot eind 2015.

Cedeo-erkenning maatwerk opleidingencedeo-maatwerk.jpg

Onze maatwerk opleidingen en trainingen zijn sinds 2005 Cedeo-erkend. Het Cedeo onderzoek in 2013 leverde een klanttevredenheidsscore van 91,6% op. De erkenning van de LECTRIC maatwerk trajecten is hiermee officieel verlengd tot eind 2015

VOIVOI.jpg

Lectric draagt het VOI keurmerk, uitgegeven door de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI), dé autoriteit voor ICT-opleidingen. De VOI erkenning geeft u de garantie dat u te maken heeft met één van de beste ICT-opleidingsinstituten van Nederland. Bovendien kent de VOI een onafhankelijke geschillencommissie en een garantiefonds.

NIMA Education Partnernima.jpg

Om de kwaliteitsstandaarden te handhaven op het gebied van de opleidingen, de continuïteit en de toetsing werkt NIMA nauw samen met een aantal topopleiders, waaronder LECTRIC. NIMA en LECTRIC streven gezamenlijk naar beter opgeleide professionals in marketing. Daarbij vervult LECTRIC de rol van opleider en NIMA de rol van exameninstituut en verstrekker van internationaal erkende diploma’s.

Google AdWords Seminar Partneradwords.jpg

Lectric heeft in Nederland de exclusieve status van Google AdWords Seminar Partner. De certificering staat voor een hoge kwaliteit van onze AdWords trainingen en een landelijke beschikbaarheid.

Thuiswinkel Business Partnerthuiswinkel.jpg

LECTRIC is business partner van Thuiswinkel.org, de Nederlandse branchevereniging voor bedrijven die producten en diensten via koop op afstand aanbieden aan consumenten. Het Thuiswinkel Waarborg is hét keurmerk voor webwinkels. Als business partner is LECTRIC preferred supplier van Thuiswinkel-leden.

DDMA Education PartnerDDMA.jpg

LECTRIC is officieel DDMA Education Partner. DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association) is de branchevereniging voor dialoogmarketing. Zij bieden deskundig en praktisch advies aan opdrachtgevers die in hun dagelijkse werkzaamheden de dialoog aangaan via datadriven marketing.Onze website maakt gebruik van cookies.