Docenten uit de praktijk

Docenten uit de praktijk

Bij LECTRIC worden alle opleidingen en trainingen verzorgd door professionals die zelf midden in de praktijk staan. Op deze manier bent u altijd verzekerd dat de meest actuele ontwikkelingen direct in de opleidingen en trainingen aan de orde komen. 

Veel docenten en trainers zijn werkzaam als consultant, communicatie- of marketingspecialist of ondernemer. Zij zijn erg gedreven in hun vak en vinden het boeiend om hun opgedane ervaring aan u door te geven. Aan de andere kant zijn onze docenten en trainers gepassioneerd om u juist ook bekend te maken met het uiterst interessante werkterrein van online marketing en communicatie en alle nieuwe onderwerpen daarin. U kunt zich voorstellen dat dit zeer inspirerend is.

De LECTRIC-docenten en -trainers verstaan de praktijk. Zij snappen direct waar u tegenaan loopt. Zij zijn dan ook speciaal geselecteerd om u en ook uw medecursisten in een groep verder te kunnen helpen. 

Doordat wij bovenop de diverse opleidingsonderwerpen zitten en de deskundigheid van de trainers en docenten continu volgen, zijn we in staat om steeds de beste match te maken. Uw opleiding of training wordt verzorgd door de beste mensen in het vak. Uit onze evaluaties volgen dan ook zeer hoge tevredenheidsscores.