Over LECTRIC

Over LECTRIC

Jou verder helpen op het gebied van online marketing en communicatie. Dat doen we al ruim 20 jaar via onze trainingen en opleidingen. En volgens onze deelnemers lukt dat goed, want zij geven onze trainingen en service gemiddeld een 8,1.

Opleider voor marcom-professionals

LECTRIC is er voor zowel ervaren als beginnende marcom-professionals. We weten hoe we werken en leren voor jou het beste kunnen combineren. Of het nu gaat om korte 1-daagse trainingen of volwaardige erkende HBO- of Masteropleidingen. Doordeweeks, ‘s avonds of op zaterdag. Klassikaal of thuis in jouw tempo via e-Learning. Individueel of met een groep collega’s. Jij mag kiezen.

Trainingen over online marketing en communicatie
Al in 1 dag kun je je expertise vergroten in een van onze praktijkgerichte trainingen of opleidingen. De trainer geeft veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en legt direct de koppeling met jouw eigen werk. Herkenning en toepassing vanuit een bekende omgeving heeft namelijk een bewezen positief effect op het leren van nieuwe kennis en inzichten. Je zal merken dat iedere bijeenkomst een impuls geeft, waarmee jij weer met veel energie en helemaal up-to-date aan de slag gaat in je eigen werkomgeving. 

HBO-opleidingen voor online marketing en communicatie

Op zoek naar een stevige opleiding en een erkend diploma? Een LECTRIC-opleiding is een waardevolle aanvulling op je cv! LECTRIC biedt je volledige HBO Bacheloropleidingen die je een erkende graad opleveren. LECTRIC werkt hiervoor samen met NCOI Groep, de grootste erkende opleider voor werkend Nederland. In een korter HBO-programma of een HBO-leergang verdiep je je in een onderwerp waar jij nú meer van wilt weten. Doorstromen naar een volledige opleiding kan daarna altijd nog. Alle HBO-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met jouw werkveld. 

Masteropleidingen over online marketing en communicatie 

Op zoek naar verdieping en een verdere versterking van jouw cv? Ook voor Masterclasses, Masterprogramma’s en volwaardige Masteropleidingen in marketing en communicatie kun je bij LECTRIC terecht. Jij bepaalt jouw leermomenten en studietempo. Onze Masteropleidingen zijn namelijk opgebouwd uit verschillende Masterclasses, die je per module afrondt. In alle Masterbijeenkomsten staat jouw praktijk centraal, zodat je het geleerde direct kunt toepassen.

Waar wacht je nog op? Bekijk onze trainingen en opleidingen in online marketing en communicatie