Traffic en Conversie
Opleidingen en Trainingen

Zoekmachinemarketing en conversieoptimalisatie zijn bepalende specialismen die voor een groot deel het succes van uw online strategie bepalen. LECTRIC, officieel Google-partner, biedt opleidingen om uw website beter vindbaar te maken binnen zoekmachine, en gebruiksvriendelijk te maken om de conversieratio van uw website te verhogen. LECTRIC verzorgt traffic- en conversie-trainingen en -opleidingen op locaties door heel Nederland.

Lees meer

Opleidingen usability en interaction design

Een gebruiksvriendelijke website is van belang voor een hoge conversie. Door het verbeteren van de usability van uw website zorgt u ervoor dat bezoekers converteren: wanneer u de klant centraal stelt in het oriëntatie- en aankoopproces behaalt u sneller het gewenste resultaat.

Tijdens een training usability of interaction design bij LECTRIC leert u de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van websites beoordelen én verbeteren. Vanuit de rol van interaction designer stelt u de motivaties en het gedrag van de gebruiker centraal om tot een optimaal ontwerp te komen. Leer uw website te analyseren, bottlenecks te identificeren en de funnel te optimaliseren. U krijgt les van ervaren topdocenten uit de praktijk.

AdWords- en Analytics-trainingen en -opleidingen

Wat vandaag tot optimale zoekresultaten leidt, kan volgende week achterhaald zijn. Houd uw kennis up-to-date bij LECTRIC. U leert uw kansen op hogere posities in natuurlijke, niet-gesponsorde zoekresultaten te vergroten. Waar SEO zich bezighoudt met natuurlijke zoekresultaten, richt Google AdWords zich op betaalde resultaten. Ook leert u conversie te meten en de campagne optimaliseren. Zo krijgt u meer grip op de customer journey van uw klant. LECTRIC biedt cursussen SEO en SEA.

Persoonlijk opleidingsadvies

Benieuwd welke training of opleiding bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 035 – 760 48 80 of mail naar info@lectric.nl.


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.