Soft Skills
Trainingen en Cursussen

Soft skills zijn voor de (online) marketing- en communicatieprofessional van nu onmisbaar. Als u die goed op orde heeft werkt u efficiënter, effectiever en prettiger. U communiceert beter en werkt constructiever samen. En het resultaat? Succesvollere marketingcampagnes. 

Lees meer

Beter leren samenwerken

Het succes van uw campagne staat of valt met samenwerking. Een goede wisselwerking met bijvoorbeeld SEO-specialist, copywriter en content marketeer. En met de IT-professionals, die de diverse uitingen technisch mogelijk moeten maken.

Leer uw collega’s te inspireren en te overtuigen

Er zijn nog meer soft skills waarmee u meer gedaan krijgt. Denk daarbij aan een overtuigende en inspirerende presentatie van uw marketingplan. Feedback kunnen geven en ontvangen. Slagvaardig reageren op conflicten. Uw tijd goed benutten.
Ontwikkel uw soft skills bij LECTRIC. U bevordert daarmee uw persoonlijke groei, wint aan overtuigingskracht en bent van grotere waarde voor uw organisatie.

De praktijk staat centraal

In onze soft skills-trainingen doet u in korte tijd - vaak zelfs binnen één dag - de kennis op die voor u van belang is en werkt u aan de vaardigheden die u zich (meer) eigen wilt maken. De praktijk staat altijd centraal. U kunt situaties uit uw werk inbrengen en oefenen met uw nieuw aangeleerde gedrag.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wij helpen je graag bij het vinden van de communicatieopleiding die aansluit bij jouw wensen. Mail naar info@lectric.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier. Een van onze opleidingsadviseurs neemt dan contact met je op. 


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren