Social Media
Opleidingen en Trainingen

Het landschap van social media verandert continu en breidt zich gestaag uit. Social media biedt ook uw organisatie vele mogelijkheden. Leer wat de succesfactoren en valkuilen zijn van social media marketing en hoe u deze kunt integreren binnen uw marketing- en communicatiestrategie. LECTRIC verzorgt  social mediatrainingen en -opleidingen op locaties door heel Nederland. Bekijk het aanbod.

Lees meer

Cursus Social Media bij LECTRIC

Social media vormt een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven; het brengt ons in contact met gelijkgestemden en helpt bij het vinden van de juiste baan. Ook uit de zakelijke omgeving is social media niet weg te denken. Het is een legitiem middel voor communicatie, marketing en PR en levert een belangrijke bijdrage aan, bijvoorbeeld klantcontact en het benaderen van organisaties. Een goede kennis van social mediamarketing is voor elke organisatie een vereiste.

Opleidingen Community management bij LECTRIC

De klant bevindt zich in de community; een groep mensen met gezamenlijke interesse of demografische kenmerken. Interactie met deze gemeenschap gebeurt vooral online. Heeft u eenmaal een community gecreëerd, dan is het zaak deze te behouden, uit te bouwen en beter te benutten. Community management biedt kansen voor bedrijven om dichter tot de klant te komen en de dienstverlening te optimaliseren. Gedegen community management vergroot engagement en bereik; het is van essentieel belang voor elke organisatie.
Lectric biedt diverse trainingen en opleidingen community management. U leert alle ins en outs over het functioneren, modereren, activeren en meten van online communities. Maak uw community tot een succes met een opleiding van LECTRIC.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wij helpen je graag bij het vinden van de communicatieopleiding die aansluit bij jouw wensen. Mail naar info@lectric.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier. Een van onze opleidingsadviseurs neemt dan contact met je op. 


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren