SEO
Cursussen en Trainingen

Hoe hoog scoort uw site in de resultaten van zoekmachines? Is uw website competitief of bungelt deze ergens onderaan? LECTRIC biedt diverse SEO-trainingen, waarin u leert uw website te optimaliseren vanuit commercieel, technisch en redactioneel perspectief. Met als uiteindelijk resultaat: meer relevante bezoekers via de zoekmachines. Domineer de SERP met een SEO Cursus of Training van LECTRIC. Bekijk hieronder het aanbod.

Lees meer

Resultaatgericht SEO-trainingen bij LECTRIC

Zoekmachineoptimalisatie (ook wel: Search Engine Optimization / SEO) is het geheel aan zoekmachinemarketingactiviteiten die er voor zorgen dat uw website goed gevonden wordt op relevante zoekwoorden in zoekmachines als Google. SEO is een samenspel van content, techniek en linkbuilding.

U vindt in het opleidingsaanbod van LECTRIC verscheidene SEO-trainingen met verschillende invalshoeken waarmee u zichzelf ontwikkelt tot zoekmachinemarketing-expert.

Tijdens een SEO-training bij LECTRIC krijgt u handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn op uw persoonlijke situatie. U krijgt les van ervaren professionals uit de praktijk in kleine groepen, zodat u maximale aandacht krijgt.

U kunt een SEO-training volgen bij LECTRIC op locaties door heel Nederland. De SEO-trainingen gaan regelmatig van start. Mocht u met meerdere mensen binnen uw organisatie interesse hebben in het volgen van een SEO-training dan kunnen wij deze training ook bij u op locatie verzorgen. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op via info@lectric.nl.

Zoekmachineoptimalisatie: training copywriting

SEO-copywriting speelt zich af op het snijvlak van zoekmachine-optimalisatie en webschrijven. Een webtekst is niet alleen bedoeld om de bezoeker aan te zetten tot conversie, de tekst moet er ook voor zorgen dat de pagina op de juiste zoekwoorden door zoekmachines wordt geïndexeerd. Toch staat bij SEO copywriting één aspect centraal: de gebruiker (en niet de zoekmachines). Bekijk het complete aanbod webredactie trainingen en opleidingen van LECTRIC.

Breed aanbod SEO- en social media-trainingen

Hoe kunt u social media gebruiken om uw vindbaarheid te verbeteren en meer bezoekers naar uw website te krijgen? Naast de mogelijkheden die LinkedIn, Facebook en Twitter bieden, komen ook online video en diensten als Google Plus en Pinterest aan bod. U krijgt naast theorie ook praktische voorbeelden en concrete tips. Bekijk het aanbod social media-trainingen en opleidingen van LECTRIC.

Welke SEO-training past bij u?

Benieuwd welke SEO-training bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag bij het vinden van de training die aansluit bij uw wensen. Mail naar info@lectric.nl of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Een van onze opleidingsadviseurs neemt dan contact met u op. 


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren