Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

Online Marketing

Online Marketing

De online wereld blijft groeien en digitale marketing wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat jij als online marketeer ook niet stil blijft staan. In de online marketing-trainingen...

Lees meer

De online wereld blijft groeien en digitale marketing wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat jij als online marketeer ook niet stil blijft staan. In de online marketing-trainingen...

Lees meer

De online wereld blijft groeien en digitale marketing wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat jij als online marketeer ook niet stil blijft staan. In de online marketing-trainingen...

Lees meer
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

Meest bekeken Online Marketing

Online Marketing: 56 opleidingen in Zwolle

Filters

Filter

Training (22) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

HBO-opleiding (18) Een klassikaal HBO-programma bij LECTRIC bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Masteropleiding (11) Een Masteropleiding duurt 2 jaar en is opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt de Masteropleiding af met een scriptie. Na afronding ontvang je een officieel getuigschrift en kan je de bijbehorende Mastertitel voeren. Om toegelaten te worden tot een Masteropleiding, dien je een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond te hebben, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring.

Masterclass (5) Om toegelaten te worden tot een Masterclass heb je enkele jaren relevante werkervaring en in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau nodig. Een Masterclass wordt individueel afgerond met een eindopdracht of case. Met dit diploma kan je vaak versneld doorstuderen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

De online wereld blijft groeien en digitale marketing wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat jij als online marketeer ook niet stil blijft staan. In de online marketing-trainingen en opleidingen van LECTRIC doe je kennis op die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Beter scoren dankzij een online marketing-opleiding

Meer bezoekers op je website. Meer verkopen via internet. Met online marketing kun je veel verschillende doelstellingen bereiken. Maar dan moet je wél begrijpen hoe online marketing werkt. Een training, cursus of opleiding helpt jou om de beste resultaten te behalen.

Waarom zou je kiezen voor een online marketing-cursus bij LECTRIC?

In onze online marketing-opleidingen krijg je les van professionals uit de praktijk. Zo ben jij altijd verzekerd van up-to-date kennis. En dat geeft je een voorsprong in het werkveld – of je nu een nieuwe baan zoekt of gewoon nóg beter wilt worden in de baan die je al hebt.

Kies ik een training, cursus of opleiding in online marketing?

In een training van één of meerdere dagen leer je direct toepasbare tips & tricks over een onderwerp uit de online marketing. Aan het einde van de training krijg je een certificaat waarmee je laat zien dat jij dit onderdeel van online marketing onder de knie hebt.
 
Opleidingen zijn breder, duren langer en bevatten meer achtergrond. Hierdoor word jij dé persoon om binnen jouw organisatie de online strategie te bepalen. In LECTRIC-opleidingen krijg je natuurlijk ook genoeg handvatten om deze kennis toe te passen in je dagelijkse werk. Zo is jouw diploma extra waardevol.
 
We hebben een uitgebreid aanbod met cursussen van een paar maanden. Deze programma’s vind je onder HBO-opleidingen en Master-opleidingen. Cursus gehaald? Dan krijg je een diploma!

Welke online marketing-training past bij mij?

Wil jij jezelf verbeteren als online marketeer? Maar weet je nog niet welke training of opleiding je het best kunt volgen? Vul je gegevens in op ons contactformulier. Onze opleidingsadviseurs nemen graag alle mogelijkheden met je door!

Big data: 5 strategieën die elke marketeer moet kennen

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/lectric/lectric/teasers/rechthoek.jpg?ext=.jpg
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/lectric/lectric/icons/telephone.png?ext=.png

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 200 52 75


Maandag t/m donderdag: 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/lectric/lectric/icons/korting_1.png?ext=.png

De LECTRIC nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trends en speciale acties ontvang
10% korting op een training naar keuzel

Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org heeft de e-Academy gelanceerd. De e-Academy heeft als doel om professionals up-to-date te houden met kennis die aansluit bij de snel groeiende e-business-sector. Het bedrijfsleven heeft nu moeite om goed geschoold personeel te vinden. Het hoger onderwijs sluit onvoldoende aan op de digitale vereisten vanuit het werkveld en er is geen continue ontwikkeling van professionals, terwijl dat binnen de e-business-sector wel noodzakelijk is.

Doel van de e-Academy is om e-business integraal onderdeel te maken van opleidingscurricula van het hoger onderwijs door opleidingen op basis van vereisten uit het bedrijfsleven te certificeren. Door het volgen van trainingen, opleidingen en congressen kunt u als professional Permanente Educatie-punten (PE-punten) verzamelen en toewerken naar binnen de e-sector erkende diploma’s.

Een groot aantal opleidingen en trainingen van LECTRIC is al gecertificeerd in het e-Academy Register. Bekijk het volledige overzicht.

Erkende kwaliteit bij Lectric