Online Communicatie
Opleidingen en Trainingen

Marketing, communicatie en sales zijn voorgoed veranderd door internet en nieuwe media. Techniek, interactiviteit of de meetbaarheid van campagnes speelt een grote rol. Consumentengedrag verandert, communicatiewijzen ontwikkelen zich en nieuwe markten komen op. Dit vraagt om snelle aanpassing. Bereid u voor met één van de populaire online marketing- en communicatie-opleidingen. LECTRIC verzorgt online communicatietrainingen en -opleidingen op locaties door heel Nederland.

Lees meer

Opleidingen en trainingen van hoge kwaliteit en met een persoonlijke aanpak

Vanwege de snelgroeiende mogelijkheden neemt online communicatie een sleutelpositie in: om uw boodschap effectief uit te dragen, draagvlak te creëren en om op nieuwe manieren klantrelaties op te bouwen. Social media, en de manier waarop de klant online wordt benaderd, spelen hierbij een belangrijke rol.

De online communicatietrainingen en -opleidingen van LECTRIC zijn bedoeld om u, uw medewerkers en uw organisatie verder te helpen. Kenmerkend voor de opleidingen zijn het hoge kwaliteitsniveau en de persoonlijke aanpak. U krijgt les van topdocenten uit de praktijk. Alle trainingen en opleidingen plannen wij meerdere keren per jaar in.

Opleiding Next Communication

Next Communication is dé Post-HBO-opleiding Online communicatie voor communicatiespecialisten die succesvol gebruik willen maken van de razendsnelle veranderingen op het gebied van maatschappelijke en commerciële communicatie.

Deze opleiding online communicatie gaat verder in op de consequenties van nieuwe ontwikkelingen voor uw dagelijkse werkzaamheden: positionering, identiteit, imago, relaties en meer. Met uw deelname aan deze Post-HBO-opleiding Online communicatie investeert u niet alleen in uw kennis maar ook in uw carrière.

Persoonlijk opleidingsadvies

Benieuwd welke training of opleiding bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 035 – 760 48 80 of mail naar info@lectric.nl.


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.