NIMA
Opleidingen en Trainingen

Als officieel partner werkt LECTRIC nauw samen met het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) in het ontwikkelen van innovatieve marketingopleidingen. De NIMA opleidingen van LECTRIC zijn een uitstekende voorbereiding op het erkende NIMA-Examen. Het internationaal geaccrediteerde NIMA-diploma is voor veel werkgevers dé standaard voor marketing en communicatie. NIMA is er ook voor Online Marketing. Met een groot aanbod NIMA opleidingen is er gegarandeerd één die bij u past.

Lees meer

Opleiding NIMA Customer Insight Management

Customer insights staan centraal bij strategische, tactische en operationele beslissingen van ondernemingen. De markt vraagt om erkende customer insight specialisten. Een goede reden om uw kennis nu te verdiepen.

De opleiding NIMA Customer insight biedt een grondige voorbereiding op het NIMA/MOA Customer insightexamen en leert u bovendien hoe u informatie omzet naar klantinzichten die van vitaal belang zijn voor de ontwikkeling en uitvoering van uw marketingstrategie.

Opleiding NIMA E-Marketing B

Wanneer u het NIMA E-Marketing B-diploma haalt, beschikt u aantoonbaar over operationele en strategische kennis op het gebied van digitale marketing dat op marketingmanagementniveau kan worden toegepast.

De markt vraagt om erkende online marketeers met ervaring. Reden om bij te blijven met nieuwe technologische ontwikkelingen. Want als ervaren marketingspecialist met een gedegen opleiding, wilt u hedendaagse inzichten vertalen naar uw organisatie. Deze opleiding bereidt u optimaal voor op het afsluitende NIMA-examen.

Opleiding NIMA Online Marketeer

De NIMA Online marketeer-opleiding van LECTRIC biedt u een uitstekende voorbereiding op het NIMA-examen Online Marketeer. Online mediaplanning, zoekmachinemarketing, analytics, social media, communities, usability, conversie, crossmedia; alle facetten van online die essentieel zijn voor de online marketeer van nu komen tijdens deze online marketingopleiding uitgebreid aan bod.

Deze opleiding bereidt u optimaal voor op het afsluitende examen. Wanneer u het NIMA-diploma online marketeer behaalt, beschikt u aantoonbaar over operationele kennis en kunde van online marketing die u op uitvoerend niveau weet toe te passen.

Erkende kwaliteit

De kwaliteit van  NIMA-opleidingen van LECTRIC is door het NIMA education partnership gewaarborgd en de opleidingen voldoen met dit partnership aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de huidige examens.

NIMA en LECTRIC streven gezamenlijk naar beter opgeleide professionals in marketing. Daarbij vervult LECTRIC de rol van opleider en NIMA de rol van exameninstituut en verstrekker van internationaal erkende diploma’s.

Welke NIMA-opleiding past bij u?

Benieuwd welke NIMA-opleiding bij uw ambitie en carrièrewensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk advies contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 035 – 760 48 80 of mail naar info@lectric.nl.


Jubileumactie

LECTRIC bestaat 20 jaar en trakteert: met zijn tweeën trainen voor de prijs van één

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.