Cursus Webdesign, Internet
en Websiteontwikkeling

Webdesigners, interactieontwerpers en programmeurs werken intensief samen tijdens de bouw van een website. Naast beroepsgerichte opleidingen tot webdesigner of webmaster biedt LECTRIC specialistische trainingen in webdesignpakketten van Adobe en populaire internettechnieken als XHTML en CSS. LECTRIC verzorgt webdesign- en webtechniektrainingen en opleidingen op locaties door heel Nederland.

Lees meer

Cursus webdesign en websiteontwikkeling voor ieder niveau

De cursussen webdesign, websiteontwikkeling en internetmanagement zijn geschikt voor voor interaction designers, webredacteurs, webdesigners, webmasters, internetmanagers, ICT-managers, marketeers, professionals uit de communicatieadvieswereld en communicatiemanagers. U krijgt meer inzicht in de mogelijkheden van internet, online communicatie en online marketing op de bedrijfsvoering. Daarnaast gaat u dieper in op de designaspecten van een website. Bekijk direct de opleiding.

Kenmerkend voor de cursussen webdesign en -ontwikkeling LECTRIC zijn het hoge kwaliteitsniveau en de persoonlijke aanpak. U krijgt les van topdocenten uit de praktijk. Alle trainingen en opleidingen plannen wij meerdere keren per jaar in om te starten. 

Internetmanagement en internetstrategie

De internetmanager is een allrounder: hij ontwikkelt de internetstrategie, maakt technologieën toepasbaar, kent de gevolgen hiervan op de bedrijfsprocessen en kan deze vertalen naar de invulling van (online) marketingcommunicatie.

Tijdens diverse opleidingen internetmanagement leert u websiteontwikkeling met bedrijfsmatige processen te versmelten, van strategie en organisatiedoelstellingen tot marketing. U verplaatst zich niet alleen in de rol van beoordelaar en adviseur, maar ook in die van beslisser.

Persoonlijk opleidingsadvies

Benieuwd welke training of opleiding bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 035 – 760 48 80 of mail naar info@lectric.nl.


Jubileumactie

LECTRIC bestaat 20 jaar en trakteert: met zijn tweeën trainen voor de prijs van één

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.