Google Analytics
Trainingen en Cursussen

Wie komen op uw website? Waar komen ze vandaan? Google Analytics, het gratis webanalytics- of webstatistiekenpakket met een snel groeiende groep gebruikers, geeft u inzicht in alles wat zich op uw website en apps afspeelt. Maar wat betekenen die cijfers en hoe vertaalt u ze naar conversies? Met een Google Analytics training van LECTRIC leert u effectief gebruik te maken van deze veelzijdige analytische software, zodat u meer succes behaalt met uw online kanalen.

Lees meer

Alle Google Analytics trainingen Trainingen (3)

Verbeterde website-inzichten met een Google Analytics Training van LECTRIC

Verbeter het inzicht in uw websitebezoekers en leer uw website onderbouwd optimaliseren met een Google Analytics-training van LECTRIC. U krijgt les van ervaren professionals uit de praktijk die natuurlijk zelf Google Analytics Qualified Individual zijn. U volgt de Analytics-trainingen in kleine groepen, zodat u maximale aandacht krijgt. U kunt een Google Analytics-training volgen bij LECTRIC op locaties door heel Nederland.

Tijdens verschillende trainingen en opleidingen leert u de mogelijkheden van onder andere geavanceerde rapportages, koppeling met AdWords, en key performance indicators (kpi’s). Bovendien krijgt u ruimte voor uw specifieke vragen over Google Analytics.

De Google Analytics-trainingen gaan regelmatig van start. Mocht u met meerdere mensen binnen uw organisatie interesse hebben in het volgen van een Google Analytics-training dan kunnen wij deze ook bij u op locatie verzorgen. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met onze opleidingsadviseurs via info@lectric.nl.

Bekijk ook het volledige aanbod trainingen opleidingen Traffic en Conversie.

Welke Analytics-training past bij u?

Benieuwd welke Analytics-training bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies contact via info@lectric.nl of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Een van onze opleidingsadviseurs neemt dan contact met u op. 


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren