Google Adwords (SEA)
Trainingen en Cursussen

Tijdens een Google AdWords-training van LECTRIC leert u doelgerichte advertenties in te zetten, zoekwoorden te verzamelen en conversies te verhogen om uw doelgroep beter van dienst te kunnen zijn. Met geavanceerde strategie├źn optimaliseert u zoekwoorden en advertentieteksten en vergroot u het succes van uw campagnes. Dit kan resulteren in meer bezoek naar uw website! Bekijk hieronder het volledige aanbod Google AdWords-trainingen en opleidingen van LECTRIC.

Lees meer

Resultaatgerichte Google AdWords-training

Verbeter het succes van uw Google AdWords-campagnes met een Google AdWords-training van LECTRIC. LECTRIC is gecertificeerd Google AdWords Seminar Partner. U krijgt les van ervaren professionals uit de praktijk in kleine groepen, zodat u maximale aandacht krijgt. De trainingen zijn ingedeeld op niveau: van basis tot gevorderde gebruiker. U kunt een Google AdWords-training volgen bij LECTRIC op locaties door heel Nederland.

De Google AdWords-trainingen gaan regelmatig van start. Mocht u met meerdere mensen binnen uw organisatie interesse hebben in het volgen van een Google AdWords-training dan kunnen wij deze ook bij u op locatie verzorgen.  Bekijk de mogelijkheden of neem contact via info@lectric.nl.

LECTRIC: ook voor Google Analytics en SEO

Heeft u interesse in zoekmachinemarketing, maar is online adverteren niet voor u? Bekijk dan het aanbod Google Analytics-trainingen of SEO-trainingen en opleidingen.

Welke AdWords-training past bij u?

Benieuwd welke AdWords-training bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies via info@lectric.nl of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Een van onze opleidingsadviseurs neemt dan contact met u op. 


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.