E-Commerce
Opleidingen en Trainingen

Klanten bladeren door online catalogussen, vergelijken producten in webshops en betalen digitaal; internet heeft zijn meerwaarde bewezen en e-commerce is belangrijker dan ooit. Het is belangrijk niet achter te blijven. Ontdek nieuwe mogelijkheden bij LECTRIC en bekijk het volledige aanbod e-commerce trainingen en opleidingen.

Lees meer

Alle E-Commerce Trainingen (1)

Alle E-Commerce HBO-opleidingen (1)

Alle E-Commerce Masterclasses (1)

E-commerce opleiding voor marketeers

Bent u als ondernemer of marketeer van plan een webwinkel te openen? Wilt u nieuwe bezoekers trekken, kansen creëren en  uw ROI verhogen? Of wilt u uitsluitend producten/diensten online verkopen? Hoe u dat op een efficiënte manier doet, leert u bij LECTRIC. Met een e-commerce opleiding of praktijgerichte e-commerce training heeft u handvatten om aan de hand van een persoonlijk actieplan direct aan de slag te gaan.

Masterclass E-business en E-commerce

Tijdens de Masterclass E-business en E-commerce vertaalt u concept naar praktijk. Deze masterclass is ontwikkeld voor managers, adviseurs en ICT-professionals met enkele jaren ervaring, die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van e-business en e-commerce op masterniveau.

Er wordt intensief aandacht besteed aan de rol van e-commerce en e-business vanuit een commerciële en bedrijfskundige invalshoek. Welke strategieën kunt u volgen, is uw organisatie klaar voor de aanpassingen en hoe gaat u om met de bestaande afzetkanalen? De Masterclass E-commerce staat onder leiding van een ervaren e-commerce specialist die zijn kennis en ervaring graag met u deelt.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wij helpen je graag bij het vinden van de communicatieopleiding die aansluit bij jouw wensen. Mail naar info@lectric.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier. Een van onze opleidingsadviseurs neemt dan contact met je op. 


Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren