Database en CRM
Trainingen en Cursussen

De beschikbaarheid van data, zowel binnen de systemen van uw organisatie als online vormt een schat aan informatie, met mogelijkheden en kansen die niet onbenut mogen blijven. Vergroot uw klantinzicht, verbeter de klantcontactstrategie en verhoog uw klantbeleving. Met de huidige waardering van Big Data wordt het nog belangrijker een Database of CRM Training te volgen. LECTRIC verzorgt Database en CRM Trainingen en Opleidingen op locaties door heel Nederland.

Lees meer

Volg een Database en CRM Cursus of Training bij LECTRIC

In een competitieve markt is het van belang een goede relatie met de klant te onderhouden. Databasemarketing en customer relationship management (CRM) zijn daarom van essentieel belang. Het benaderen van de klant is minstens zo belangrijk. Bij databasemarketing gebruikt u externe of eigen gegevens om promotionele activiteiten gericht op de klant af te stemmen, met als doel de Return on Investment (ROI) te verhogen.

Leer bij LECTRIC databases te analyseren, databasesoftware te gebruiken en een effectieve klantcontactstrategie te ontwikkelen en implementeren. Krijg zicht op uw belangrijkste gegevens, zoals webstatistieken.

Opleiding CRM met les van topdocenten uit de praktijk

LECTRIC verzorgt database- en CRM-trainingen en -opleidingen in heel Nederland. De CRM-trainingen zijn bedoeld om u, uw medewerkers en uw organisatie verder te helpen met grote hoeveelheden klantdata. Kenmerkend voor de opleidingen zijn het hoge kwaliteitsniveau en de persoonlijke aanpak. U krijgt les van topdocenten uit de praktijk

Leer werken met databases en CRM-systemen bij LECTRIC, dé Businessschool voor online marketing en communicatie. Bekijk het volledige aanbod database- en CRM-opleidingen. Alle trainingen en opleidingen plannen wij meerdere keren per jaar in.

Persoonlijk opleidingsadvies

Benieuwd welke training of opleiding bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 035 – 760 48 80 of mail naar info@lectric.nl.


Jubileumactie

LECTRIC bestaat 20 jaar en trakteert: met zijn tweeën trainen voor de prijs van één

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.