Training Zoekmachinemarketing (SEO en SEA)

Effectieve zoekmachineoptimalisatie voor meer relevante bezoekers op uw website - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

Het is voor de website van uw bedrijf of organisatie van levensbelang dat deze door zoekmachine Google gemakkelijk wordt gevonden en goed wordt gewaardeerd. Vindt Google uw site niet, dan doet uw doelgroep dat evenmin. In deze training van LECTRIC, toonaangevend opleider voor online marketing en communicatie, leert u hoe u uw website optimaal inricht voor een hoge positie in de zoekresultaten. U krijgt inzicht in het systeem van indexeren door Google en leert er gebruik van te maken. Na de training weet u hoe u uw doelgroep bereikt met zowel SEO (search engine optimization) als SEA (search engine advertising). U zult de investering in deze training heel snel terugverdienen voor uw organisatie.

Uw resultaat

Na afloop van deze training weet u hoe advertentiesystemen werken, hoe zoekmachines een website beoordelen en welke factoren een toppositie binnen de zoekresultaten beïnvloeden. Uw kennis past u in uw eigen werkomgeving met succes toe.

Doelgroep

U bent marketing- of communicatiemedewerker en (mede) verantwoordelijk voor de marketing van de website binnen uw organisatie. U wilt zoekmachinemarketing succesvol inzetten en topposities binnen de natuurlijke en gesponsorde zoekresultaten behalen.

Aanpak

In deze training gaan we uit van de praktijk: uw eigen werksituatie. U leert succesvolle campagnes op te zetten voor zoekmachinemarketing en u verhoogt hiermee het aantal kwalitatieve bezoekers van uw website. De bijeenkomsten zijn interessant en uitdagend en u krijgt de beschikking over uitstekend studiemateriaal. U krijgt les van topdocenten uit de praktijk.

Duur

De training Zoekmachinemarketing (SEO & SEA) duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In deze praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Zoekmachinemarketing

 • Werking zoekmachines
 • Doelstellingen zoekmachinemarketing
 • Zoekgedrag van uw doelgroep

SEO

 • Webteksten zoekmachinevriendelijk schrijven
 • Keywordanalyse verwerken tot conversiemodel
 • Linkbuilding, link bait en anchorteksten

SEA

 • Invloed van social media op de zoekmachine
 • Opstellen van een Google AdWords-campagne
 • Opstellen van een mobiele advertentiecampagne
 • Tips, trucs en tools voor een effectieve SEA-campagne
 • Aansluiting van SEA en SEO
 • Google Analytics

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Zoekmachinemarketing (SEO & SEA)'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
21-03-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-03-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
21-03-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-03-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
24-05-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
24-05-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
24-05-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
24-05-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
20-07-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-07-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
20-07-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-07-2017 Dag Donderdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1050,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1209,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Zoekmachinemarketing (SEO & SEA) een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Zoekmachinemarketing (SEO & SEA)


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.