WordPress

Hoe leer ik een website bouwen in 1 dag?


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

WordPress is het bekendste en meest gebruikte gratis CMS-systeem op het internet. Wilt u zelf een professionele website maken zonder enige technische kennis? Dat kan met deze training WordPress. In 1 dag leert u hoe u WordPress installeert, eenvoudig pagina’s opmaakt en uw eigen website online zet.

Uw resultaat

 • U heeft Inzicht in de mogelijkheden van WordPress
 • U installeert WordPress, selecteert templates en past deze aan
 • U bent in staat om zelf uw website op te zetten en te beheren
 • U maakt uw website vindbaar voor zoekmachines

Doelgroep

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van een website met WordPress. U wilt eenvoudig en kostenefficiënt een professionele website bouwen en onderhouden. U heeft geen basiskennis nodig.

Aanpak

Een fraaie, effectieve website maken begint met een goed concept. Daarbij is kennis van webrichtlijnen, hosting, usability, zoekmachineoptimalisatie en WordPress onontbeerlijk. In deze training koppelt u theoretische kennis aan een praktische invulling. U werkt een concept uit in WordPress. Zo ontwikkelt u spelenderwijs de kennis en vaardigheden die u nodig heeft.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Introductie WordPress
 • Hosting
 • WordPress installeren
 • WordPress Tour
 • Site-titel en omschrijving
 • Site bekijken
 • Header plaatsen
 • Thema
 • Berichten en pagina’s
 • Mediabibliotheek
 • Widgets
 • Plug-ins
 • Gebruikers
 • Website voorzien van content
 • Tips & tricks

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘WordPress’.


Duur

De training WordPress duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
07-03-2018 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-03-2018 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-03-2018 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training WordPress een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training WordPress


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.