Training WordPress

De basiskennis in praktijkgerichte training - 4 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
4 dagen
Opleidings­variant
Dag

Wilt u zelf een professionele website maken zonder enige technische kennis? Dat kan met WordPress. WordPress is het bekendste en meest gebruikte gratis CMS-systeem op het internet. 25% van alle websites op het internet is een Wordpress-site. In uw functie is het meer dan handig dat u de principes van dit systeem kent en dat u er zelf mee aan de slag kunt. Daarop is deze 4-daagse training gericht. Een praktische training waarvan u direct profijt zult hebben.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bouwt u vanaf het eerste schetsvoorstel een WordPress-website uit tot een interactief en professioneel vormgegeven geheel. U installeert zelfstandig WordPress, selecteert templates en past deze zelf aan. U plaatst berichten en webpagina's en maakt de site vindbaar voor zoekmachines.

Doelgroep

U bent (online) marketeer, (web)redacteur, contentmanager, webmaster of vanuit een andere rol geïnteresseerd in het bouwen van een website met WordPress. U wilt eenvoudig en kostenefficiënt een professionele website bouwen en onderhouden.

Aanpak

Een fraaie, effectieve website maken begint met een goed concept. Daarbij is kennis van webrichtlijnen, hosting, usability, zoekmachineoptimalisatie en WordPress onontbeerlijk. In deze training koppelt u theoretische kennis aan een praktische invulling. U werkt een concept uit in WordPress. Zo ontwikkelt u spelenderwijs de kennis en vaardigheden die u nodig heeft. De bijeenkomsten zijn afwisselend en uitdagend en u krijgt de beschikking over uitstekend studiemateriaal.

Duur

De training WordPress duurt 4 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Introductie WordPress
 • Hosting
 • WordPress installeren
 • WordPress Tour
 • Site-titel en omschrijving
 • Site bekijken
 • Header plaatsen
 • Thema
 • Berichten en pagina's
 • Mediabibliotheek
 • Widgets
 • Plug-ins
 • Gebruikers
 • Website voorzien van content
 • Tips & tricks

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'WordPress'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1980,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 118,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 100,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2273,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training WordPress een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training WordPress


Niveau
Training
Studiebelasting
4 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.