Training WordPress Gevorderd

Leer hoe u nog meer uit Wordpress haalt - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag

Bent u al vertrouwd met WordPress en maakt u daar zelf al websites mee? Dan weet u dat dit gratis CMS-systeem prettig werkt en veel mogelijkheden biedt. U kunt er echter nog veel meer uithalen dan u denkt. Bent u daarin geïnteresseerd? Volg dan deze training WordPress Gevorderd. Binnen 1 dag breidt u uw kennis en vaardigheden uit en heeft WordPress nauwelijks nog geheimen voor u.

Uw resultaat

Na afloop van deze training kent u nog meer mogelijkheden die WordPress biedt. Naast websites maken kunt u ze ook verhuizen. Ook kunt u thema's maken en restylen en webshops bouwen.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor (online) marketeers, (web)redacteuren, contentmanagers en webmasters die zelf websites bouwen met WordPress en daar meer uit willen halen.

Aanpak

Deze praktische training borduurt voort op de training WordPress, waarin het draait om het leggen van een stevige basis. Aan de orde komen nieuwe elementen. Bijvoorbeeld het maken van back-ups, het beschermen van uw website en het maken van een webshop. Vooral dit laatste is een aantrekkelijke nieuwe mogelijkheid. Tijdens de training kunt u volop oefenen. U heeft de beschikking over praktijkgericht lesmateriaal en vindt alle benodigde informatie in onze geavanceerde online leeromgeving.

Duur

De training WordPress Gevorderd duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Nieuwste features WordPress
  • Verhuizing WordPress-website van server naar server
  • Verhuizing WordPress-website van subfolder naar hoofdroot
  • Thema maken voor WordPress
  • Beginselen van HTML en CSS
  • Themastyling wijzigen met een Child theme
  • Bescherming WordPress-website
  • Back-ups maken van bestanden en database
  • Press this: externe artikelen opnemen en inhoud delen
  • Webshop maken

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'WordPress Gevorderd'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
30-06-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
30-06-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
30-06-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
30-06-2017 Dag Vrijdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training WordPress Gevorderd een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training WordPress Gevorderd


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.