Training Websites bouwen met HTML5 en CSS

Actuele en praktijkgerichte training - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

HTML (HyperText Markup Language) en CSS (Cascading Style Sheets) zijn de bouwstenen van een website. Wilt u leren hoe u die hanteert, zodat u zelf professioneel websites kunt opzetten? Dan is deze training ideaal voor u. Stap voor stap krijgt u de kennis aangereikt die u nodig heeft. Na afloop bent u in staat vakkundig content te plaatsen en te beheren. Een korte, praktische training waarvan u veel profijt zult hebben. De training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain.

Uw resultaat

Na afloop heeft u uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van HTML5 en CSS. U bent vertrouwd met de opbouw en structuur van webpagina's en u plaatst en beheert vakkundig websitecontent.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor webontwikkelaars, webontwerpers en systeembeheerders die webpagina's willen leren maken met HTML5 en Cascading Style Sheets (CSS). Er is geen specifieke voorkennis vereist om aan deze training te kunnen deelnemen.

Aanpak

De zeer ervaren trainer behandelt in het effectieve programma de praktijkgerichte theorie en geeft verschillende demonstraties. U gaat aan de slag met diverse oefeningen, waardoor u na de training direct het geleerde kunt toepassen in uw eigen werkomgeving. In de training maken we gebruik van het meest actuele studiemateriaal, dat speciaal voor deze training is ontwikkeld. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met uw docent en de overige deelnemers.

Duur

De training Websites Bouwen met HTML5 en CSS duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

Tijdens deze praktijkgerichte training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Introduction to HTML5
  • HTML5 Elements: Inline Elements, Block Elements, Span and Div Elements, Table Element, List Elements, Select Element, Forms and Form Elements, Images, Character Entities
  • DOCTYPE Declarations
  • Meta Data and Validation
  • CSS: Style Element, Link Element, Declarations, Properties and Values
  • Margins, Padding and Border (Box Model)
  • Selectors: Single, Descendant, Child, Universal, Class, Id, Attribute, Pseudo
  • CSS-P: Static, Relative, Absolute, Floating Elements, Z-index

Certificaat

Na afronding van de training ontvangt u het certificaat 'Websites Bouwen met HTML5 en CSS'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2017 Dag Dinsdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 945,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1104,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Websites Bouwen met HTML5 en CSS een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Websites Bouwen met HTML5 en CSS


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.