Websites Bouwen met HTML5 en CSS

Actuele en praktijkgerichte training - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 31 mei.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

In deze praktijkgerichte training komen de basiselementen van HTML5 en CSS aan bod. U leert onder andere hoe te werken met images, metadata en het valideren van HTML. Andere onderwerpen zijn het maken van interactieve pagina’s met de form tag en bijbehorende formelementen (zoals buttons, text boxes, radio buttons en (drop down) lists), het gebruik van CSS om bijvoorbeeld fonts en kleuren van HTML-elementen te zetten en CSS-P om elementen binnen de webpagina te kunnen positioneren. De training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain.

Uw resultaat

 • U heeft uitgebreide kennis op het gebied van HTML5 en CSS
 • U bent vertrouwd met de opbouw en structuur van webpagina’s
 • U plaatst en beheert vakkundig websitecontent

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor webontwikkelaars, webontwerpers en systeembeheerders die webpagina’s willen leren maken met HTML5 en Cascading Style Sheets (CSS). Er is geen specifieke voorkennis vereist om aan deze training te kunnen deelnemen.

Aanpak

De zeer ervaren trainer behandelt in het effectieve programma de praktijkgerichte theorie en geeft verschillende demonstraties. U gaat aan de slag met diverse oefeningen, waardoor u na de training direct het geleerde kunt toepassen in uw eigen werkomgeving. In de training maken we gebruik van het meest actuele studiemateriaal, dat speciaal voor deze training is ontwikkeld. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met uw docent en de overige deelnemers.

Professionals

Onze trainers en docenten zijn bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van webontwikkeling. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Websites Bouwen met HTML5 en CSS een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Programma

Tijdens deze praktijkgerichte training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Introduction to HTML5
 • HTML5 Elements: Inline Elements, Block Elements, Span and Div Elements, Table Element, List Elements, Select Element, Forms and Form Elements, Images, Character Entities
 • DOCTYPE Declarations
 • Meta Data and Validation
 • CSS: Style Element, Link Element, Declarations, Properties and Values
 • Margins, Padding and Border (Box Model)
 • Selectors: Single, Descendant, Child, Universal, Class, Id, Attribute, Pseudo
 • CSS-P: Static, Relative, Absolute, Floating Elements, Z-index

Certificaat

Na afronding van de training ontvangt u het certificaat ‘Websites Bouwen met HTML5 en CSS’.


Duur

De training Websites Bouwen met HTML5 en CSS duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 945,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.104,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Websites Bouwen met HTML5 en CSS een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Gemiddelde beoordeling op basis van 2 ervaringen

8,6
Websites Bouwen met HTML5 en CSS
8 10

"Goede training met een fijne docent. Er waren wel meer dan 8 deelnemers. Wat mij betreft had HTML gedeelte iets korter gekund en het CSS deel wat langer. Maar ik ben heel positief over deze training. "

Websites Bouwen met HTML5 en CSS
9,2 10

"De cursus was erg interessant en goed gegeven door Stefan Kosters! De accommodatie was goed en goed bereikbaar."

Training Websites Bouwen met HTML5 en CSS


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.