Training Trends in Online Marketing

Vertaal online trends naar de praktijk - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Welke online marketingtrends mag u niet missen? Waarover wilt u kunnen meepraten? Welke internationale marketingtrends ziet u en welke trends zetten door in Nederland? Wat is er al en wat is succesvol? Waar moet u binnen uw organisatie op inspelen? Binnen 1 dag trekken alle trends en ontwikkelingen voorbij. De ideale trainingsdag als u zich helemaal wilt laten bijpraten.

Uw resultaat

Na afloop van deze trainingsdag kunt u binnen uw organisatie effectief inspelen op de jongste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Doelgroep

Deze trainingsdag is speciaal bedoeld voor iedereen die als professional in de wereld van online marketing werkt en op de hoogte wil zijn van de meest actuele trends en ontwikkelingen op dit vakgebied.

Aanpak

U krijgt in deze boeiende trainingsdag alle relevante informatie over de meest recente veranderingen in het toch al beweeglijke online marketinglandschap. Wat is de actuele stand van zaken? Welke verschuivingen hebben er in de sociale media plaatsgevonden? Hoe werkt contextmarketing? Deze en meer onderwerpen komen aan de orde. Maar het blijft niet alleen bij informeren. Samen met u kijken we welke trends voor uw organisatie cruciaal zijn en hoe u uw marketingstrategie daarop zou kunnen afstemmen. Deze praktische opzet maakt de training voor u extra aantrekkelijk, inspirerend en zinvol.

Duur

De training Trends in Online Marketing duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de opleiding komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Veranderend online mediagedrag
  • Trends in social media
  • Trends in aanpak: contextmarketing
  • Trends in crowdsourcing en crowdfunding
  • Trends in mobile
  • Trends in marketing
  • Mediatrends
  • De invloed van trends op kanaalkeuze en crossmedia
  • De invloed van trends op contentstrategie, contentmarketing en contentformules

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Trends in Online Marketing'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
13-04-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
13-04-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
13-04-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
13-04-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2017 Dag Donderdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Trends in Online Marketing een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet.


Training Trends in Online Marketing


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.