Introductie Social Media

Maak kennis met social media - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Facebook, YouTube, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn de grootste social-medianetwerken in Nederland. Daarnaast kunnen ook andere social media als Google+ en Pinterest interessant zijn voor uw organisatie. Tijdens deze praktische training komen de belangrijkste en handigste social media aan de orde. Een must voor iedere communicatieprofessional en marketeer.

Uw resultaat

 • U bent op de hoogte van alle trends, mogelijkheden en risico’s van social media
 • U weet welke mediakanalen interessant zijn voor uw organisatie
 • U weet welke content werkt en welke niet
 • U weet hoe u interactie en betrokkenheid creëert

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk aan de slag gaat met social media, zoals marketing-, pr- en communicatiemedewerkers.

Aanpak

Tijdens de training werkt u aan de hand van concrete oefeningen aan uw leerdoelen. In de training wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u toegang tot onze online leeromgeving. In de online leeromgeving vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft tijdens de training. Vanzelfsprekend kunt u via de leeromgeving ook communiceren met uw medestudenten en trainer.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends en ontwikkelingen

 • Belangrijke social-medianetwerken
 • Do’s en don’ts in social media
 • Omgaan met snel veranderende omgeving

Social-mediamogelijkheden

 • Welke content werkt wel en wat niet
 • Social-mediamonitoring
 • Content delen
 • Laat zien en horen wie u bent
 • Laat zien wie u kent
 • Location based services
 • Risico’s

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Introductie Social Media’.


Duur

De training Introductie Social Media duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-07-2018 Dag Maandag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Introductie Social Media een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Introductie Social Media


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren