Training Google Analytics

Vertaal website-analyses naar meer conversie - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

Wie komen op uw website? En waar komen de bezoekers vandaan? Google Analytics - het gratis webanalytics-pakket van Google - is wereldwijd dé standaard in webstatistieken. Google Analytics geeft inzicht in alles wat zich op uw site afspeelt. Maar wat betekenen die cijfers en hoe vertaalt u ze naar meer conversies? In deze training komen alle relevante aspecten van analytics aan bod. U krijgt inzicht in de rapportages en u leert effectief in te spelen op het gedrag van uw (potentiële) doelgroep.

Uw resultaat

U weet na afloop van deze training onder meer hoe u Google Analytics inricht, hoe u met standaardrapportages werkt en hoe u online campagnes optimaliseert.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing en communicatie en de mogelijkheden van Google Analytics wil leren benutten, zoals marketeers, communicatiemedewerkers en sitemanagers.

Aanpak

Tijdens deze trainingsdag werkt u aan de hand van concrete oefeningen. De ervaren trainers van LECTRIC zijn in staat om uw leerpunten scherp te krijgen. Zij helpen u in de ontwikkeling van uw vaardigheden gekoppeld aan het analyseren en interpreteren van Google Analytics. De vaardigheden die u ontwikkelt, kunt u meteen op uw werk benutten. Tijdens de training heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving van LECTRIC kunt u ook communiceren met uw medestudenten en trainer.

Duur

De training Google Analytics duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Inrichten analytics

  • Doelstellingen en KPI's
  • Inrichten Google Analytics
  • Filters en profielen
  • Klikpaden en bezoekersstromen

Rapportage en analyse

  • Werken met standaardrapportages
  • Opzetten custom rapportages en dashboards
  • Interpreteren en analyseren

Optimalisatie

  • Optimaliseren website
  • Optimaliseren van online campagnes

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Google Analytics'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
22-03-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
22-03-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
22-03-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
22-03-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
21-06-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-06-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
21-06-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-06-2017 Dag Woensdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1050,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1209,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Google Analytics een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Google Analytics


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.