Conversieoptimalisatie (CRO)

Verhoog de conversieratio voor meer rendement - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Traffic is leuk, maar conversie is beter. Wilt u het aantal aanmeldingen voor uw seminar verhogen? Of wilt u graag meer producten verkopen? Effectieve marketing zorgt ervoor dat uw conversie omhoog gaat. Tijdens deze training leert u de conversie op uw website te verhogen aan de hand van diverse theorieën, methodieken en conversietools. Dit zorgt direct voor meer rendement. Een praktische training, waarmee u direct meer resultaat boekt.

Uw resultaat

 • U beheerst verschillende methodieken om de conversie van uw website te verbeteren
 • U schrijft conversiegericht
 • U meet en analyseert uw conversieratio

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing en e-commerce, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers, sitemanagers of webanalisten.

Aanpak

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Dat zult u als heel aantrekkelijk en inspirerend ervaren. U gaat onder meer aan de slag met conversiegericht schrijven, doelgericht testen en het optimaliseren van uw website voor mobiel gebruik. Met de kennis die u gedurende de 3 dagen heeft opgedaan en de vaardigheden die u heeft ontwikkeld, kunt u meteen de website(s) van uw eigen organisatie ingrijpend verbeteren.

U maakt tijdens de training gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een online leeromgeving tot uw beschikking. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft. Via de leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 18 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Conversieoptimalisatiemethoden en -technieken

 • Conversion Rate Optimization (CRO)
 • Methoden voor conversieoptimalisatie
 • Conversiegericht schrijven
 • Uw conversieratio meten en analyseren

Testen van conversieoptimalisatie

 • Doelgericht testen
 • A/B- en multivariate testen
 • Interpreteren van uw Google Analytics

Usability

 • Psychologische principes van usability
 • Expert reviews en usability-onderzoek
 • Optimaliseren voor mobiel gebruik

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Conversieoptimalisatie (CRO)’.


Duur

De training Conversieoptimalisatie (CRO) duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 1.485,-
Trainingsmateriaal € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Conversieoptimalisatie (CRO) een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Gemiddelde beoordeling op basis van 2 ervaringen

9
Conversieoptimalisatie (CRO)
10 10

"Een must voor iedereen die bezig is met webdesign en of internetstrategie. Goede uitleg met duidelijke voorbeelden."

Conversieoptimalisatie (CRO)
8 10

"De combinatie meten aan de achterkant (google analytics) en aan de voorkant verbeteren ( usability en verleiden) vond ik heel goed. Ook de combinatie theorie, voorbeelden & praktijkoefeningen was goed. Locatie in Utrecht was prima, vlakbij centraal station, met heel goede kantine."

Training Conversieoptimalisatie (CRO)


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.