Training Conversieoptimalisatie (CRO)

Verhoog de conversieratio voor meer rendement - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag

Online marketing draait om conversie. Door de conversieratio van uw website te verbeteren zorgt u ervoor dat al uw marketinginspanningen effectiever worden; dit zorgt voor meer rendement. Tijdens deze training van LECTRIC leert u de oorzaken van het verschil in conversie kennen aan de hand van diverse theorieën, methodieken en conversietools. Een praktische training, waarmee u direct meer resultaat boekt.

Uw resultaat

Na afloop van deze training beheerst u verschillende methodieken om de conversie van uw website te verbeteren. U bent thuis in het meten en optimaliseren van het conversieproces.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing en e-commerce, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers, sitemanagers of webanalisten.

Aanpak

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Dat zult u als heel aantrekkelijk en inspirerend ervaren. U gaat onder meer aan de slag met conversiegericht schrijven, doelgericht testen en het optimaliseren van uw website voor mobiel gebruik. Met de kennis die u gedurende de 3 dagen heeft opgedaan en de vaardigheden die u heeft ontwikkeld, kunt u meteen de website(s) van uw eigen organisatie ingrijpend verbeteren.
U maakt tijdens de training gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving tot uw beschikking. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft. Via de leeromgeving van LECTRIC kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training Conversieoptimalisatie (CRO) duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Conversieoptimalisatiemethoden en -technieken

  • Conversion Rate Optimization (CRO)
  • Methoden voor conversieoptimalisatie
  • Conversiegericht schrijven
  • Uw conversieratio meten en analyseren

Testen van conversieoptimalisatie

  • Doelgericht testen
  • A/B- en multivariate testen
  • Interpreteren van uw Google Analytics

Usability

  • Psychologische principes van usability
  • Expert reviews en usability-onderzoek
  • Optimaliseren voor mobiel gebruik

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Conversieoptimalisatie (CRO)'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-06-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-06-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-06-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-06-2017 Dag Vrijdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Conversieoptimalisatie (CRO) een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Conversieoptimalisatie (CRO)


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.