Training Social Media

Integreer social media in uw marketing- en communicatiestrategie - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag

Het landschap van social media verandert continu en breidt zich gestaag uit. Maak tijdens deze praktische training kennis met alle facetten van social media, zoals social-mediamonitoring, webcare, user generated content en communitymanagement. U leert aan de hand van concrete en praktische tools social media succesvol te integreren binnen uw marketing- en communicatiestrategie. Met deze training maakt LECTRIC zijn naam waar als prominent opleider voor online marketing en communicatie.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u volledig op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van social media. Ook heeft u inzicht in de invloed van social media op consumentengedrag. De kennis die u heeft opgedaan benut u met succes bij het integreren van social media in uw marketing- en communicatiestrategie.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers en sitemanagers. U heeft basiskennis van en u bent al actief op social media.

Aanpak

Doen staat in deze training centraal. Zo leert u het snelst en het best hoe u social media in uw werk kunt benutten. Onder leiding van ervaren topdocenten verkent u de wereld van de social media en raakt u daarin thuis. U krijgt inzicht in social-mediamanagement en in de rol van social media binnen uw organisatie. U maakt in de training gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking.

Duur

De training Social Media duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Social-mediatrends

  • Inzicht in ontwikkelingen binnen social media
  • Anticiperen op veranderingen
  • Trends in social media
  • Social-mediakanalen

Social-mediamanagement

  • Activeren van uw social-mediaomgeving
  • Social media monitoring tools
  • Communitymanagement

Social media binnen de organisatie

  • Organisatorische consequenties
  • Social business
  • Leidraad intern beleid

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat 'Social Media'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
15-03-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
15-03-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
15-03-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
15-03-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
04-05-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-05-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
04-05-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-05-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
13-07-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
13-07-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
13-07-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
13-07-2017 Dag Donderdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Social Media een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Social Media


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.