Social Media Advertising

Leer effectieve social media advertising campagnes opzetten - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Adverteren via sociale netwerken is voor veel organisaties belangrijk. Maar hoe zorgt u dat u daadwerkelijk succesvol adverteert via social media? Welke social-medianetwerken kunt u dan het beste inzetten? En welke mogelijkheden heeft u om uw doelgroep te bereiken? In deze training verdiept u zich in de commerciële mogelijkheden van social media. Denk hierbij aan advertentiemogelijkheden en het optimaliseren van marketing- en communicatiecampagnes.

Uw resultaat

 • U zet met succes social advertising in
 • U fungeert als professioneel gesprekspartner voor mediabureaus
 • U heeft inzicht in de belangrijkste advertentiemogelijkheden en weet welke u voor welke doelgroep het beste kunt gebruiken

Doelgroep

De training is bedoeld voor marketeers en communicatieadviseurs die social media zakelijk inzetten en er meer uit willen halen. Maar ook voor iedereen die zich bezighoudt met media- en advertentie-inkoop. Basiskennis van en ervaring met social media zijn nodig voor het volgen van deze training.

Aanpak

U gaat aan de slag met onderwerpen die voor het effectief inzetten van social media relevant zijn. U krijgt inzicht in de diverse social-mediakanalen en in de belangrijkste advertentiemogelijkheden. U leert hoe u zowel landelijk als regionaal social advertising kunt inzetten en hoe u uw doelgroepen effectief bereikt. Ook verdiept u zich in haalbare targets, KPI’s en ROI voor uw campagnes en u leert hoe u efficiënt kunt budgetteren. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u toegang tot onze online leeromgeving.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Social-mediastrategie

 • Doelgroepen en doelstellingen social advertising
 • Relevante netwerken en platforms
 • Online tekst, graphics en video
 • Inhaken op real time content

Online advertising

 • Tips en tricks voor advertisement
 • Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube advertising
 • Real-time advertising
 • Landelijk en regionale targeting
 • Synergiekanalen
 • Meten en ROI social advertising
 • Efficiënt budgetteren: kosten en planning

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Social Media Advertising’.


Duur

De training Social Media Advertising duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
29-03-2018 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
29-03-2018 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
29-03-2018 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
29-03-2018 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
29-03-2018 Dag Donderdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
26-06-2018 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
26-06-2018 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
26-06-2018 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
26-06-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
26-06-2018 Dag Dinsdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Social Media Advertising een enorme toegevoegde waarde.


Training Social Media Advertising


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.