Training Social Business

De invloed van social media op alle lagen van uw organisatie - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Consumenten verwachten 24 uur per dag engagement, service en informatie van uw organisatie via social media. Dit vereist een gezamenlijke inspanning van marketing, klantenservice, sales, management en alle individuele medewerkers van uw organisatie. De juiste aanpak heeft direct effect op uw merk en bedrijfsresultaten. Deze training richt zich daarom op de interne organisatie voor optimale social-mediaresultaten. We behandelen de strategieën, technologieën en processen die nodig zijn om iedereen te laten samenwerken. Haal het maximale uit deze co-creatie voor direct effect.

Uw resultaat

Na afloop van deze training weet u hoe u uw organisatie in beweging krijgt. U bent in staat adviezen te geven om social-mediadoelstellingen efficiënter en effectiever te realiseren.

Doelgroep

U maakt deel uit van een managementteam of bent op senior niveau werkzaam in marketing, communicatie, e-commerce, social service of PR. U heeft een leidinggevende functie of u wilt groeien naar een adviserende rol binnen uw organisatie. U heeft ervaring met het inzetten van social media en bent op zoek naar een basis om uw sociale strategie op te bouwen.

Aanpak

In deze 2-daagse training krijgt u informatie over de meeste actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van social business. Ook komen onderwerpen aan de orde als verandermanagement, visie en strategievorming en en social-businessdoelstellingen. De praktijk vormt in deze training het uitgangspunt. Wat u leert kunt u direct concreet in uw eigen werkomgeving toepassen. U put uit praktijkgericht lesmateriaal en kunt gebruikmaken van onze online leeromgeving. Daarin vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Duur

De training Social Business duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Social business strategie

 • Inzicht in ontwikkelingen binnen social media
 • Het verschil tussen social media en social business
 • Relevante trends social media en social business
 • Visie en strategievorming
 • Social-businessdoelstellingen en KPI's
 • ROI & dashboarding

Verandermanagement

 • Tools & technology
 • Aanpassen interne processen
 • Verandermanagement voor social business
 • Draagvlak creëren voor social business
 • Interne shareholders en samenwerking

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Social Business'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
07-07-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-07-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
07-07-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-07-2017 Dag Vrijdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1050,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1209,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Social Business een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Social Business


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.