Skills voor Agile Teams

Praktijkgerichte training voor effectief projectmanagement - 2 dagen


Niveau
Training

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

De scrummethode is een effectieve manier van projecten uitvoeren. Het vraagt wel veel van uw communicatieve en sociale vaardigheden. Met deze training leert u hoe u deze vaardigheden kunt versterken. Daardoor wordt het werken met scrumprojecten makkelijker en succesvoller. Bovendien bent u in staat meer invloed uit te oefenen op de manier van werken.

Uw resultaat

 • U hanteert een persoonlijke voorkeursstijl binnen uw scrumrol
 • U beschikt over effectieve communicatievaardigheden en weet uw teamleden op positieve wijze te beïnvloeden
 • U bent in staat inspect en adapt toe te passen voor continue verbetering van het zelfsturende vermogen van het team

Doelgroep

U werkt al langere tijd binnen de scrummethodiek in de rol van scrum master, product owner of teamlid. U wilt uw communicatieve vaardigheden verbeteren en zo meer invloed uitoefenen binnen de scrumwijze van werken. U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Aanpak

In dit programma krijgt u zicht op teammodellen, voorwaarden en ontwikkelfases voor scrumteams. U ontwikkelt een persoonlijke scrumrol en gaat aan de slag met de communicatieve vaardigheden die u nodig heeft binnen een scrumteam. Daarnaast ontwikkelt u inzicht in commitment en afspraken binnen de daily scrum en leert u feedback geven via de Sprint Review en Sprint Retrospective methoden.

Tijdens de bijeenkomsten wordt er met diverse werkvormen gewerkt. U oefent praktijksituaties aan de hand van cases en rollenspelen, die op individueel niveau kritisch worden geanalyseerd. U geeft en krijgt hierbij feedback en brengt uw eigen ervaringen in. Het interactieve karakter maakt het programma erg inspirerend.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Werken in een agile team

 • Communicatie binnen een scrumteam
 • Communicatie, commitment en afspraken binnen de daily scrum
 • Teammodellen, voorwaarden en ontwikkelfases voor scrumteams
 • Inspect en adapt toepassen voor continue verbetering

Persoonlijke vaardigheden

 • Aan de slag met uw persoonlijke scrumrol
 • Autonomie en zelforganiserend vermogen als teamlid
 • Positief beïnvloeden en aanspreken op eigen verantwoordelijkheden
 • Feedback in de Sprint Review en Sprint Retrospective
 • Uw persoonlijke stijl

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Skills voor Agile Teams’.


Duur

De training Skills voor Agile Teams duurt 2 dagen. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 611,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Skills voor Agile Teams


Niveau
Training


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren