Training Schrijven voor het Web (Gevorderd)

Scherp uw schrijfstijl aan en kom tot nog effectievere webteksten - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

U heeft al ervaring met het schrijven voor het web, maar u wilt er meer uit halen. Daarin voorziet deze training. Hierin schaaft u aan het schrijven voor internet of intranet. U leert pakkende teksten schrijven, die gericht zijn op de conversie van lezers. Ook houdt u rekening met de vindbaarheid van teksten in zoekmachines. Met deze training zijn uw teksten voor het web nog aantrekkelijker en effectiever.

Uw resultaat

Na afloop van deze training weet u nog beter hoe u uw webteksten opbouwt en afstemt op uw doelgroep. U hanteert een heldere, aantrekkelijke en prettig leesbare stijl.

Doelgroep

Deze training is interessant voor iedereen die verantwoordelijk is voor het schrijven van internetteksten en al ervaring hiermee heeft. U bent bijvoorbeeld webmanager, webredacteur, contentmanager of communitymanager.

Aanpak

De training duurt 1 dag en daarom is het belangrijk dat u vooraf uw leerdoel bepaalt. Wilt u uw schrijfstijl verbeteren? Wilt u in uw teksten verrassender uit de hoek komen? Gaat het u vooral om het gebruik van de juiste zoekwoorden? Geef het vooraf aan en uw docent houdt er rekening mee. Zo haalt u het meeste rendement uit de training. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving tot uw beschikking.

Duur

De training Schrijven voor het Web (Gevorderd) duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Verschillende typen websites
 • Leesstrategieën
 • Doel, doelgroep en boodschap
 • Omgekeerde piramidestructuur
 • Wisselende content
 • Klantgerichtheid
 • Creatieve en pakkende openingszinnen
 • Call-to-action en usp's
 • Conversiegericht schrijven
 • Zoekmachinevriendelijk schrijven
 • Schrijven voor social media
 • Opmaak van teksten

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Schrijven voor het Web (Gevorderd)'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
30-05-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
30-05-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
30-05-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
30-05-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
28-07-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-07-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
28-07-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-07-2017 Dag Vrijdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Schrijven voor het Web (Gevorderd) een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Schrijven voor het Web (Gevorderd)


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.