Training Photoshop Basis

Professioneel bewerken van beeld voor websites - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

Photoshop behoort tot een van de basisvaardigheden van online marketeers en communicatieprofessionals. Wilt u de vele mogelijkheden van Photoshop ontdekken en aan de slag gaan met de handige functies die Photoshop biedt? Tijdens deze korte training Photoshop Basis leert u afbeeldingen bewerken en ontwerpen, zodat u deze direct op uw website kunt plaatsen. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van LECTRIC.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u helemaal thuis in de mogelijkheden die Photoshop te bieden heeft. Dat uit zich onder meer in het professioneel bewerken van afbeeldingen voor uw website.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen met een creatieve instelling die Adobe Photoshop professioneel wil inzetten en beelden wil bewerken voor internet. De training is voornamelijk gericht op het ontwerpen voor het web, maar de docent geeft ook tips voor het ontwerpen van drukwerk.

Aanpak

Voorafgaand aan de training vult u een persoonlijk intakeformulier in. Deze intake geeft de trainer gerichte input om optimaal aan te sluiten bij uw leervragen. Tijdens de bijeenkomsten werkt u aan de hand van concrete oefeningen. De ervaren trainers van LECTRIC zijn in staat om uw leerpunten scherp te krijgen. Zij helpen u in de ontwikkeling van uw vaardigheden gekoppeld aan de ins en outs van Photoshop.

Duur

De training Photoshop Basis duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Introductie Adobe Photoshop

 • Standaardinstellingen

 • Gereedschappen, menucommando's en paletvensters

 • Selectiemogelijkheden

 • Verplaatsen en transformeren

 • Uitlijnen van objecten

 • Werken met kleuren

 • Werken met lagen, maskers en met tekst en effecten

 • Resolutie en bestandsgrootte van afbeeldingen

 • Penseelvormen en patronen

 • Bestandsformaten TIFF, EPS, PNG, AI, GIF en JPEG

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Photoshop Basis'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
24-04-2017 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
24-04-2017 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
24-04-2017 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
24-04-2017 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
24-04-2017 Dag Maandag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 1050,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1209,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van desktoppublishing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Photoshop Basis een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Photoshop Basis


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.