Photoshop Basis

Professioneel bewerken van beeld voor websites - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Deze training is de ideale start voor bijvoorbeeld de grafisch vormgever, fotograaf of marketeer die gedegen basiskennis wil van Photoshop. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen tijdens de training zijn het kennismaken met de werkruimte van Photoshop, het aanpassen van de afbeeldingsgrootte en -resolutie, het corrigeren van kleur en contrast, werken met lagen, retoucheren van afbeeldingen, maken en aanpassen van selecties en Adobe Bridge. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van LECTRIC.

Uw resultaat

 • U bent helemaal thuis in de mogelijkheden van Photoshop
 • U kunt professioneel afbeeldingen verwerken voor uw website

Adobe Authorised Training Center

Computrain is een officieel door Adobe erkend Training Center (AATC). De training wordt dan ook verzorgd door Adobe-gecertificeerde docenten.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor studenten die fotografische beelden moeten bewerken voor weergave op scherm of papier, zoals grafisch en webdesigners, (semi)professionele fotografen, marketing- en communicatiemedewerkers. Heeft u al veel ervaring met Photoshop CS5, dan kunt u direct starten met de training Photoshop Advanced.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Adobe Photoshop CC. Werkt u met Photoshop CS6 of een eerdere versie, dan is deze training ook zeer geschikt voor u.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Introductie
 • Bestandsformaten
 • De eerste beginselen
 • Uitsnijden en rechtzetten
 • Afbeeldingsgrootte en ‑resolutie
 • Selecties
 • Transformeren en vervormen
 • Aanpassingen in kleur en contrast
 • Retoucheren

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat ‘Photoshop Basis’.

Deze training is samen met de cursus Photoshop Advanced een goede voorbereiding op het examen Adobe Certified Expert (ACE): Photoshop. U kunt zich apart inschrijven voor dit examen.


Duur

De training Photoshop Basis duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
28-02-2018 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-02-2018 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
28-02-2018 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-02-2018 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
04-06-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-06-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-06-2018 Dag Maandag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 691,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 850,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van desktoppublishing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Photoshop Basis een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Photoshop Basis


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.