Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief

Slagvaardiger en effectiever in korte tijd - 3 dagen


Niveau
Training
Vakgebieden

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Heeft u het gevoel dat u meer uit uzelf kunt halen? Wilt u graag slagvaardiger en effectiever worden? En uw talenten meer tot hun recht laten komen? In deze korte, inspirerende training krijgt u een goed beeld van uw persoonlijke kwaliteiten en ontdekt u hoe u die effectief inzet in uw werk. Doordat u beschikt over meer zelfkennis, functioneert u effectiever en succesvoller. Wilt u graag meer inzicht in uzelf en uw kwaliteiten om nóg meer uit uzelf te halen? Schrijf u dan in voor de 3-daagse training Persoonlijke Effectiviteit.

Uw resultaat

 • U beschikt over meer zelfkennis, waardoor u effectiever functioneert
 • U heeft inzicht in uw eigen kwaliteiten en weet hoe u deze optimaal in kunt zetten
 • U bent in staat op een slagvaardige manier uw doelstellingen te bereiken

Doelgroep

Wilt u in korte tijd meer uit uzelf halen? En wilt u uw invloed en resultaat op de werkvloer en/of in uw privéleven vergroten? Dan is dit de juiste training!

Aanpak

In deze inspirerende training ontdekt u uw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wie u bent en wilt zijn en hoe u uw persoonlijke krachten optimaal kunt inzetten in het werk. Daarvoor gaat u eerst aan de slag met een uitgebreide zelfanalyse. Vervolgens leert u hoe u uw eigen visie en doelstellingen formuleert en uw eigen koers bepaalt. Om daadwerkelijk doelgericht en bewust aan de slag te kunnen gaan leert u concrete acties formuleren en uitvoeren. U versterkt uw communicatieve vaardigheden, leert omgaan met conflicten en ontwikkelt de vaardigheden om anderen op een positieve manier te beïnvloeden. Een breed programma dus, waarin onze trainers het beste in u naar boven halen.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Uw kwaliteiten en capaciteiten

 • Persoonlijk inzicht
 • Kernkwaliteiten
 • Inzetten van uw kwaliteiten
 • Persoonlijke overtuigingen (aanpassen)

Doelgericht en bewust werken

 • Het formuleren van een eigen visie en doelstellingen
 • Bepalen van uw eigen koers
 • Concrete acties formuleren en uitvoeren

Uw effectiviteit vergroten

 • Verbeteren van communicatieve vaardigheden
 • Doelen bereiken door positief beïnvloeden
 • Omgaan met weerstand en conflicten
 • Assertief communiceren

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief’.


Duur

De training Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief duurt 3 dagen. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 1.590,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief


Niveau
Training
Vakgebieden


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren