Overtuigend Adviseren voor Marketeers

Ontwikkel uw adviesvaardigheden - 2 dagen


Niveau
Training
Vakgebieden

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Moet u als marketeer in uw dagelijkse werk regelmatig adviezen geven? En wilt u daarin succesvoller zijn? In deze praktische training ontwikkelt u de belangrijkste vaardigheden die u nodig heeft om succesvol te adviseren. Ook leert u hoe u meer invloed krijgt en hoe u de effectiviteit van uw adviezen vergroot door rekening te houden met tegenstrijdige belangen.

Uw resultaat

 • U heeft inzicht in verschillende adviesstijlen
 • U brengt structuur aan in uw adviesgesprekken
 • U kunt omgaan met belangentegenstellingen
 • U presenteert uw advies overtuigend en verkrijgt hierdoor eerder draagvlak

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor marketeers die hun adviesvaardigheden willen versterken en sneller draagvlak willen creëren binnen een organisatie voor hun plannen.

Aanpak

De training is zeer praktijkgericht. Met behulp van diverse werkvormen werkt u aan uw persoonlijke adviesvaardigheden. De diverse oefeningen en rollenspelen worden op individueel niveau scherp geanalyseerd. U geeft elkaar geregeld feedback. Een open en kritische houding ten opzichte van uzelf bepaalt voor een belangrijk deel de effectiviteit en het succes van de training.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 12 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Context van het advies

 • De adviesrelaties
 • Adviesrollen
 • Doelstellingen van het advies

Het adviesproces

 • Fases in het adviesproces
 • Gespreks- en luistervaardigheden
 • Flexibiliteit in uw eigen (advies)stijl

Weerstand

 • Herkennen van weerstand bij de adviesvrager
 • Omgaan met weerstand

Belangentegenstellingen

 • Omgaan met belangentegenstellingen
 • Omgaan met lastige situaties

Effectief beïnvloeden

 • De beïnvloedingsstrategie
 • Overtuigend presenteren
 • Draagvlak en acceptatie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Overtuigend Adviseren voor Marketeers’.


Duur

De training Overtuigend Adviseren voor Marketeers duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 1.050,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn bevlogen topprofessionals. Ze beschikken daarom over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Overtuigend Adviseren voor Marketeers een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet.


Training Overtuigend Adviseren voor Marketeers


Niveau
Training
Vakgebieden


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren