Online Marketing

Complete en praktijkgerichte training - 6 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
6 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Online ontwikkelingen beïnvloeden continu het consumentengedrag. Klantgerichtheid vraagt daarom om een gedegen inzet van online marketingtools. Maar welk middel of welke mix is juist en effectief? Op welk moment zet u het in? En met welk doel? Maak kennis met de mogelijkheden van internetmarketing tijdens deze 6-daagse training Online Marketing. Relevante onderwerpen als optimalisatie, online mediaplanning, zoekmachinemarketing, social media, usability, conversie en crossmedia komen aan de orde. U schrijft tijdens de training een online marketingplan en tilt uw kennis naar een hoger niveau.

Uw resultaat

U kent de trends en mogelijkheden van online marketing en vertaalt deze kennis naar een helder en effectief online marketingplan.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor marketeers, DM-specialisten, communicatiemedewerkers, sitemanagers of webmasters. U bent verantwoordelijk voor de online marketingactiviteiten.

Aanpak

Onder begeleiding van ervaren praktijkdocenten gaat u concreet aan de slag. U werkt een aantal opdrachten uit, zodat u zelf ook echt online marketing leert toepassen voor u en uw organisatie. U zult merken hoe prettig dat werkt. De nieuwe inzichten past u direct toe in uw werk. Het lesmateriaal waarvan u gebruikmaakt is gericht op de praktijk. Daarnaast kunt u in de online leeromgeving alle informatie vinden die u nodig heeft. Via de leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training Online Marketing duurt 6 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends in online marketing

 • Trends en ontwikkelingen in online marketing
 • Veranderend consumentengedrag
 • Inzicht in het veranderende medialandschap

Online strategie

 • Internetstrategie ontwikkelen
 • Opstellen van uw online marketingplan
 • Van strategie naar online marketingplanning

Online marketingkanalen

 • Online mediaplanning
 • Online advertising
 • Zoekmachinemarketing (SEO en SEA)
 • E-mailmarketing
 • Viral en mobile marketing

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Online Marketing'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
02-03-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
02-03-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
02-03-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
02-03-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 2970,00
Trainingsmateriaal € 100,00
Locatiekosten € 177,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 150,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3397,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Online Marketing een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Online Marketing


Niveau
Training
Studiebelasting
6 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.