Training Online Communicatie

Benut online kansen voor uw communicatie - 5 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
5 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Online media vormen een essentieel onderdeel van uw communicatieplan. Sterker nog: vanwege de snelgroeiende mogelijkheden neemt online communicatie een sleutelpositie in. Om uw boodschap effectief uit te dragen, om draagvlak te creëren en om op nieuwe manieren klantrelaties op te bouwen. Sociale media spelen hierbij een belangrijke rol. Niet de kanalen zelf, maar u en de gebruikers bepalen het succes. Welke middelen zet u in met welk doel? En hoe gaat u daarin planmatig te werk? Met deze training integreert u online communicatie succesvol binnen uw communicatiestrategie.

Uw resultaat

U heeft inzicht in trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van sociale netwerken. U vertaalt dit inzicht naar een concreet online communicatieplan met heldere doelstellingen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor communicatiemanagers of -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het communicatiebeleid, de public relations of website. U wilt internet effectief in de communicatiemix inzetten.

Aanpak

In deze training gaat u met praktische opdrachten direct aan de slag in uw eigen werkomgeving. Topdocenten reiken u de bouwstenen aan om uw online strategie te bepalen. De nieuwe inzichten past u direct toe in uw werk. U schrijft een praktisch communicatieplan voor uw eigen organisatie. Ons lesmateriaal is gericht op de praktijk. Daarnaast beschikt u over een zeer geavanceerde online leeromgeving. U vindt daarin alle informatie die u nodig heeft, plus extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training Online Communicatie duurt 5 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends in online communicatie

  • Online denken als uitgangspunt
  • Trends binnen online communicatie
  • Omgaan met veranderingen in online trends

Online strategie

  • Bouwstenen van online strategie
  • Integratie online en offline communicatie
  • Imago en identiteit

Online communicatiekanalen

  • Online kanalen in relatie tot doelstellingen
  • Vaststellen van (online) communicatiebeleid
  • KPI's bepalen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Online Communicatie'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
03-03-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-03-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
03-03-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-03-2017 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-05-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 2475,00
Trainingsmateriaal € 100,00
Locatiekosten € 147,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 125,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2847,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Online Communicatie een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Online Communicatie


Niveau
Training
Studiebelasting
5 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.