Opleiding NIMA/DMI - Strategy & Planning

Praktische online opleiding - 3 maanden


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

Het slagen van een reclame- of marketingcampagne hangt voor het overgrote deel af van een doordachte strategie en planning. De juiste boodschap op het juiste moment en via het juiste kanaal. Wilt u uw kennis op dat gebied uitbreiden? Dan komt deze op maat gesneden opleiding NIMA/DMI - Strategy & Planning uitstekend van pas. U krijgt hierin de kennis aangereikt die een moderne marketeer eigenlijk niet mag missen. Digital Marketing Institute (DMI) biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is gevalideerd door leidende bedrijven als Google en Facebook.

Uw resultaat

Na afloop van deze opleiding kunt u voor uw bedrijf of organisatie een helder en effectief strategisch beleid uitstippelen.

Doelgroep

Bent u betrokken bij digital marketing en/of commerciële digitale communicatie binnen uw organisatie? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor u.

Aanpak

In dit Engelstalige programma komen allereerst de verschillen tussen de traditionele en digitale communicatie aan de orde. Wat zijn de voordelen van communiceren via internet? En hoe kunt u daar zelf uw voordeel mee doen? Daar gaat u mee aan de slag. U leert welke kanalen u kunt benutten, hoe u uw strategie formuleert en hoe u uw budget bepaalt. U heeft de beschikking over online lesmateriaal en video's.
De opleiding wordt verzorgd op advanced level. U kunt rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Doordat u zelf uw studietempo bepaalt kunt u langer of korter over de opleiding doen. Het is mogelijk de opleiding in een maand af te ronden.


Studieprogramma

Deze training verzorgen wij in samenwerking met Digital Marketing Institute. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Introductie
  • Traditionele communicatie
  • Digitale communicatie
  • Digitale kanalen
  • Social Customer Services
  • Budgetteren
  • Risicomanagement
  • Reputatiemanagement
  • Analyse
  • Strategie formuleren

Diploma

U sluit de opleiding af met een online examen waarvoor u zich op ieder moment zelf online kunt aanmelden bij NIMA/DMI. U krijgt direct de uitslag. Als u voor het examen slaagt, ontvangt u het Specialist Diploma 'Strategy & Planning' van NIMA/DMI.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning

Kostenoverzicht

De kosten van dit programma zijn € 2.475,- (excl. 21% btw).

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA/DMI - Strategy & Planning


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Onze website maakt gebruik van cookies.