Opleiding NIMA/DMI - Social Media

Relevante kennis van social media in praktische en snelle opleiding - 3 maanden


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

Social media zijn volledig geïntegreerd in onze samenleving. We sturen tweets de wereld in, plaatsen berichten en foto's op Facebook en breiden ons zakelijke netwerk uit via LinkedIn. Deze kanalen zijn ook uitermate geschikt om uw bedrijf of organisatie breed onder de aandacht te brengen. Maar welke kanalen kunt u benutten? En hoe doet u dat? Dat leert u in de praktische online opleiding NIMA/DMI - Social Media. Digital Marketing Institute (DMI) biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is gevalideerd door leidende bedrijven als Google en Facebook.

Uw resultaat

Na afloop van deze opleiding kent u de diverse social media. U weet hoe u die voor de marketing- en communicatiedoelstellingen van uw bedrijf of organisatie optimaal kunt benutten.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de marketing- en communicatiebranche en zijn kennis op het gebied van social media wil uitbreiden.

Aanpak

In dit Engelstalige online programma passeren Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube de revue. Waarvoor worden ze gebruikt? En door wie? Daarover krijgt u relevante informatie. Ook verdiept u zich in het plaatsen van content. Welke berichten plaatst u waar? En in welke frequentie doet u dat? Een schets van de toekomstverwachtingen op het gebied van social media maakt het programma compleet. U heeft de beschikking over online lesmateriaal en video's.
De opleiding wordt verzorgd op advanced level. U kunt rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Doordat u zelf uw studietempo bepaalt kunt u langer of korter over de opleiding doen. Het is mogelijk de opleiding in een maand af te ronden.


Studieprogramma

Deze training verzorgen wij in samenwerking met Digital Marketing Institute. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Introductie social media
  • Content creëren
  • Content outreach
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • YouTube
  • Social strategie en planning
  • Trends en ontwikkelingen

Diploma

U sluit de opleiding af met een online examen waarvoor u zich op ieder moment zelf online kunt aanmelden bij NIMA/DMI. U krijgt direct de uitslag. Als u voor het examen slaagt, ontvangt u het Specialist Diploma 'Social Media' van NIMA/DMI.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning

Kostenoverzicht

De kosten van dit programma zijn € 2.475,- (excl. 21% btw).

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA/DMI - Social Media


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.