Opleiding NIMA/DMI - Search Marketing

Optimaliseren van search marketing in praktische online opleiding - 1 maand


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

Hoe kunt u uw organisatie beter online positioneren? Hoe zorgt u ervoor dat uw website goed gevonden wordt en een hoge ranking krijgt in de zoekmachines? In deze korte en praktische opleiding onderzoekt u verschillende invalshoeken om uw online positie te verbeteren. U gaat aan de slag met Pay Per Click (PPC) om uw search-advertentiecampagnes effectief te implementeren en te managen. De opleiding bieden we aan in samenwerking met NIMA/DMI. Digital Marketing Institute (DMI) biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is gevalideerd door leidende bedrijven als Google en Facebook.

Uw resultaat

Na afloop van deze opleiding kent u de ins en outs van search marketing. U begrijpt en weet hoe u een effectieve SEO- en PPC-strategie voor uw organisatie kunt opstellen en onderhouden. Ook bent u zich bewust van de veiligheids- en privacyrisico's rondom SEO en PPC.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de marketing- en communicatiebranche en zijn kennis op het gebied van search marketing wil uitbreiden.

Aanpak

In dit Engelstalige online programma gaat u in de praktijk aan de slag met SEO en PPC. U krijgt inzicht in de relevante aspecten van search marketing om deze voor uw organisatie te optimaliseren. U analyseert uw huidige search-marketingactiviteiten om op basis daarvan uw strategie te verbeteren. Hierdoor wordt u beter gevonden en maakt u effectieve advertenties en campagnes. U heeft de beschikking over online lesmateriaal en video's.
De opleiding wordt verzorgd op advanced level. U kunt rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Doordat u zelf uw studietempo bepaalt kunt u langer of korter over de opleiding doen. Het is mogelijk de opleiding in een maand af te ronden.


Studieprogramma

Deze training verzorgen wij in samenwerking met NIMA/ Digital Marketing Institute. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Introductie search marketing
  • Opzetten van SEO
  • SEO content marketing
  • PPC search
  • PPC display
  • PPC video
  • Analytics
  • Strategie en planning

Diploma

U sluit de opleiding af met een online examen waarvoor u zich op ieder moment zelf online kunt aanmelden bij NIMA/DMI. U krijgt direct de uitslag. Als u voor het examen slaagt, ontvangt u het Specialist Diploma 'Search Marketing' van NIMA/DMI.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning

Kostenoverzicht

De kosten van dit programma zijn € 2.475,- (excl. 21% BTW).

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA/DMI - Search Marketing


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.