Opleiding NIMA/DMI - Mobile Marketing

In korte tijd de finesses van mobile marketing - 1 maand


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

Iedereen is tegenwoordig mobiel met telefoon of tablet. Dat betekent dat vrijwel iedereen snel en gemakkelijk te bereiken is. Voor u, als marketeer, biedt dat kansen en mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te promoten. Dat kan op verschillende manieren. Denk alleen maar aan het sturen van een SMS-, MMS- of e-mailbericht. Maar er kan nog meer. Daarop is deze online opleiding gericht. Zodra u deze heeft gevolgd, zult u inzien dat mobile marketing een meer dan interessante manier is om met bestaande en potentiële klanten te communiceren. Digital Marketing Institute (DMI) biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is gevalideerd door leidende bedrijven als Google en Facebook.

Uw resultaat

Na afloop van deze opleiding bent u bekend met de vele mogelijkheden die mobile marketing biedt. Uw kennis gebruikt u om het contact met uw klanten te behouden en om nieuwe klanten te benaderen.

Doelgroep

U houdt zich intensief bezig met digitale marketing en/of commerciële digitale communicatie binnen uw organisatie.

Aanpak

In dit Engelstalige programma leert u wat mobile marketing inhoudt en op welke manieren u uw boodschap kunt communiceren. U verdiept zich onder meer in het versturen van apps, SMS- en MMS-berichten, maar ook in technieken om games van uw reclame te voorzien en te adverteren op mobiele sites. Het is een praktische opleiding. De kennis en vaardigheden die u opdoet, kunt u direct concreet voor uw eigen marketing- en reclamedoeleinden gebruiken. U heeft de beschikking over online lesmateriaal en video's.
De opleiding wordt verzorgd op advanced level. U kunt rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Doordat u zelf uw studietempo bepaalt kunt u langer of korter over de opleiding doen. Het is mogelijk de opleiding in een maand af te ronden.


Studieprogramma

Deze opleiding verzorgen wij in samenwerking met NIMA/Digital Marketing Institute. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Wat is mobile marketing?
 • Boodschappen verzenden
 • Vormen van mobile marketing
 • SMS, MMS en apps
 • Mobile video
 • Mobile adverteren
 • Mobile games marketing
 • M-commerce
 • Mobiele sites
 • Crossmediale marketing
 • Mobile strategie en planning

Diploma

U sluit de opleiding af met een online examen waarvoor u zich op ieder moment zelf online kunt aanmelden bij NIMA/DMI. U krijgt direct de uitslag. Als u voor het examen slaagt, ontvangt u het Specialist Diploma 'Mobile Marketing' van NIMA/DMI.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning

Kostenoverzicht

De kosten van dit programma zijn € 2.475,- (excl. 21% btw).

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA/DMI - Mobile Marketing


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Onze website maakt gebruik van cookies.