Opleiding NIMA/DMI - Digital Selling

Internet effectief benutten om diensten en producten te verkopen - 1 maand


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

Als moderne marketeer wilt u weten hoe u internet kunt gebruiken om uw producten of diensten aan de man te brengen. Daarvoor is deze online opleiding NIMA/DMI - Digital Selling opgezet. Hierin leert u welke digitale wegen u voor de verkoopdoelstellingen van uw bedrijf of organisatie kunt bewandelen en hoe u dat het beste kunt doen. Een interessante, praktische opleiding waarmee u uiterst nuttige handvatten krijgt aangereikt om uw marketingwerkzaamheden professioneel te vervullen. Digital Marketing Institute (DMI) biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is gevalideerd door leidende bedrijven als Google en Facebook.

Uw resultaat

Na afloop van deze opleiding bent u op de hoogte van de modernste online verkooptechnieken. U weet hoe u daarop de strategie van uw bedrijf of organisatie kunt afstemmen.

Doelgroep

U bent binnen uw organisatie nauw betrokken bij de marketing en verkoop en u wilt weten wat er op het gebied van digital selling mogelijk is.

Aanpak

Verkopen via internet staat in deze praktische, Engelstalige training centraal. U leert hoe dat in zijn werk gaat en welke instrumenten u tot uw beschikking heeft, maar ook hoe u verkoopresultaten meet, hoe u een succesvolle verkoopstrategie uitstippelt en hoe u via internet goed contact met uw klanten onderhoudt. Ook krijgt u zicht op de toekomstverwachtingen op het gebied van digital selling. U heeft de beschikking over online lesmateriaal en video's.
De opleiding wordt verzorgd op foundation level. U kunt rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Doordat u zelf uw studietempo bepaalt kunt u langer of korter over de opleiding doen. Het is mogelijk de opleiding in een maand af te ronden.


Studieprogramma

Deze opleiding verzorgen wij in samenwerking met NIMA/ Digital Marketing Institute. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is digital selling?
  • De rol van social media
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Customer Interaction Management (CIM)
  • E-commerce
  • Sales analytics
  • Strategie en planning
  • Trends en ontwikkelingen

Diploma

U sluit de opleiding af met een online examen waarvoor u zich op ieder moment zelf online kunt aanmelden bij NIMA/DMI. U krijgt direct de uitslag. Als u voor het examen slaagt, ontvangt u het Professional Diploma 'Digital Selling' van NIMA/DMI.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning

Kostenoverzicht

De kosten van dit programma zijn € 2.475,- (excl. 21% btw).

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA/DMI - Digital Selling


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.