Opleiding NIMA/DMI - Digital Marketing

Praktische online opleiding voor de marketing- en communicatieprofessional - 1 maand


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

De online mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te promoten zijn enorm. Potentiële klanten zijn sneller, gemakkelijker en doelgerichter te bereiken. Maar wat zijn nu precies de mogelijkheden? Daarover kunt u zich tijdens deze online opleiding NIMA/DMI - Digital Marketing laten informeren. Een praktische opleiding waarvan u veel profijt zult hebben. Digital Marketing Institute (DMI) biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is gevalideerd door leidende bedrijven als Google en Facebook.

Uw resultaat

Na afloop van deze opleiding weet u wat digital marketing inhoudt. U weet hoe u hiermee uw bedrijf of organisatie kunt versterken en promoten.

Doelgroep

Deze online opleiding is bedoeld voor iedereen die in de marketing- en communicatiebranche werkt en de mogelijkheden van digital marketing wil leren kennen.

Aanpak

In het Engelstalige online programma verdiept u zich in diverse onderwerpen die met digital marketing samenhangen. Denk daarbij aan social media, e-mailmarketing en mobile marketing. U raakt ook bekend met het gebruik van de juiste zoekwoorden, het maken van een digitale campagne en het uitstippelen van een strategie voor de marketingdoeleinden van uw bedrijf of organisatie. U heeft de beschikking over online lesmateriaal en video's.
De opleiding wordt verzorgd op foundation level. U kunt rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Doordat u zelf uw studietempo bepaalt kunt u langer of korter over de opleiding doen. Het is mogelijk de opleiding in een maand af te ronden.


Studieprogramma

Deze training verzorgen wij in samenwerking met NIMA/Digital Marketing Institute. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is digital marketing?
  • Search Engine Optimalization (SEO)
  • Social media
  • PPC
  • Display
  • Analytics
  • E-mailmarketing
  • Mobile marketing
  • Strategie en planning

U kunt op ieder willekeurig moment starten.
U doorloopt de stof volledig zelfstandig.

Diploma

U sluit de opleiding af met een online examen waarvoor u zich op ieder moment zelf online kunt aanmelden bij NIMA/DMI. U krijgt direct de uitslag. Als u voor het examen slaagt, ontvangt u het Professional Diploma 'Digital Marketing' van NIMA/DMI.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning

Kostenoverzicht

De kosten van dit programma zijn € 2.075,- (excl. 21% btw).

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA/DMI - Digital Marketing


Niveau
HBO-opleidingen
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Onze website maakt gebruik van cookies.