NIMA C - C1/2

Onder persoonlijke begeleiding aan de slag met jouw strategisch plan - 3 maanden


Niveau
HBO-opleidingen
Vakgebieden

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Beschik je al over het diploma NIMA C - C0, maar moet je de examens NIMA C1 en C2 nog behalen om het officiële diploma NIMA C in ontvangst te mogen nemen? Kies dan voor deze NIMA C - C1/2. In dit praktijkgerichte programma word je persoonlijk begeleid bij het schrijven van het strategisch plan. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je weet wat er van je verwacht wordt en geven je persoonlijk advies. Zo word je begeleid naar een succesvol resultaat van je examen.

Education Partner van NIMA

Onze businesspartner NCOI is door NIMA benoemd als Education Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat deze opleiding NIMA C - C1/2 voldoet aan de eisen van NIMA. Door deze samenwerking kunnen wij je ideaal voorbereiden op de officiële NIMA-examens. Dit komt door de praktijkgerichte aanpak. De docenten vertalen de theorie naar praktische kennis en vaardigheden die je direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Met een NIMA-diploma op zak toon je je kennis, vaardigheden en werkervaring aan. NIMA-diploma’s worden sterk gewaardeerd door het bedrijfsleven en met een diploma op zak zet je dan ook een hele mooie stap in jouw carrière.

Voor wie?

Je bent reeds in het bezit van het diploma NIMA C - C0 en je wilt persoonlijk begeleid worden bij het opstellen van het strategisch plan ter afronding van de examens NIMA C1 en C2.

Doel en opzet

De afsluiting van de opleiding NIMA C Marketing bestaat uit het schrijven van het strategisch plan (C1) en een mondeling examen (C2) waarin je jouw strategisch plan en de uitwerking ervan verdedigt. Hoewel het uitwerken van het strategisch plan bijzonder interessant is, vergt het schrijven doorgaans enige discipline. NCOI begeleidt je daarom zeer intensief en professioneel. Je start deze module met een bijeenkomst over de structuur en opzet van jouw strategisch plan. Daarnaast krijg je een persoonlijk begeleider toegewezen, die je ondersteunt bij het maken van het strategisch plan. Van je begeleider ontvang je nuttige aanwijzingen en tips en je wordt professioneel geadviseerd om tot een optimaal resultaat te komen.


NIMA-examen

De examens (C1 en C2) voor het diploma NIMA C worden regelmatig aangeboden. Kijk voor de actuele data op www.nima.nl. Je kunt pas deelnemen aan het examen NIMA C2 (het verdedigen van jouw strategisch plan en de uitwerking ervan) als je een voldoende beoordeling hebt voor het strategisch plan (examen C1).

Diploma

De examens NIMA C1 en C2 leg je af bij NIMA. Na een voldoende afronding van deze examens en het examen NIMA C0 behaal je het zeer gewaardeerde NIMA-diploma ‘NIMA C’. Je hebt als voordeel dat je wordt ingeschreven in het officiële NIMA-diplomaregister. Het register geeft inzicht in wie, wanneer, welke NIMA-diploma’s heeft behaald.


Opleidingsvarianten

Duur van de opleiding: 3 maanden
Varianten: Avond, dag, zaterdag
Dag: 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur
Avond: 2 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur
E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 1.490,-
Studiemateriaal: € 125,-
Reprorechten: € 15,-
Examenkosten:  Examen NIMA C1 € 329,-* ,  Examen NIMA C2 € 599,-*
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

* De kosten van de NIMA-examens betaal je rechtstreeks aan NIMA. De prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen van NIMA.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding NIMA C - C1/2


Niveau
HBO-opleidingen
Vakgebieden


Onze website maakt gebruik van cookies.