Next Marketeer

Dé Post HBO-opleiding online marketing voor marketeers - 1 jaar


Niveau
Post HBO
Studiebelasting
12 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag, Zaterdag en Avond
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Wilt u kunnen inspelen op de mogelijkheden van online marketing? Het diploma Next Marketeer van LECTRIC staat bekend als dé standaard in de online marketing. Het gevarieerde en interessante programma zorgt voor een stevige basis, waarop u in uw huidige functie verder kunt bouwen. Zo investeert u in uw kennis en in uw carrière.

Doelgroep

U bent verantwoordelijk voor de marketing- en marketingcommunicatiestrategie binnen uw organisatie. U wilt uw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen om uw functie nog beter te kunnen vervullen.

Vooropleiding

Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen. De opleiding wordt verzorgd op Post HBO-niveau.

Voorbereiding

De voorbereidingstijd per les is ongeveer 5-7 uur.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional.


Studieprogramma

De opleiding bestaat uit 3 modules.

Strategische impact van online marketingstrategie

(6 bijeenkomsten)

 • Ondernemingsstrategie en online marketingstrategie
 • Business modeling en merkbuilding
 • Innovatieve marketing
 • Multimediaal en crossmediaal denken en handelen
 • Gamification

Crossmediale strategie

(6 bijeenkomsten)

 • Zoekmachineoptimalisatie
 • E-mailmarketing en online advertising
 • Viral, affiliate en ambassador
 • Usability en accessibility

Operationaliseren van online marketingstrategie

(6 bijeenkomsten)

 • Databasemarketing
 • Meten resultaten en ROI
 • Concept, creatie, realisatie en productie
 • Interactie en online marketing
 • Organisatie en bedrijfsprocessen

Programma

In deze opleiding doorloopt u 3 modules waarin diverse relevante en actuele onderwerpen aan bod komen. Na afloop van de opleiding heeft u als professioneel marketeer inzicht in de strategische ontwikkelingen op het gebied van marketingcommunicatie. U kunt deze ontwikkelingen en dit inzicht vertalen naar een succesvolle online marketingstrategie.

Officieel diploma

U rondt deze opleiding af met een eindopdracht in de vorm van een strategisch marketingplan. Behaalt u daar een voldoende voor, dan ontvangt u het officiële LECTRIC-diploma ‘Next Marketeer’.


Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Wilt u voor of na de zomer starten?

Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Hieronder ziet u de opleiding die start na de zomer. Nu starten? Ga dan naar deze opleiding met start voor de zomer.

Start voor de zomer
Close

Wilt u voor of na de zomer starten?

Iedere zomer actualiseren wij ons aanbod. Het programma van een training of opleiding kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knoppen aangeven of u de variant vóór of na de zomer wilt bekijken.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
Maart 2018 Avond Woensdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Maart 2018 Avond Donderdag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Maart 2018 Avond Donderdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Dag Woensdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Zaterdag Zaterdag Utrecht

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Cursusgeld € 3.500,-
Studiemateriaal € 240,-
Eindopdracht € 225,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 225,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 4.290,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals die al jaren werkzaam zijn in online marketing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise, actuele kennis en praktijkervaring.


Opleiding Next Marketeer


Niveau
Post HBO
Studiebelasting
12 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag, Zaterdag en Avond
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.