Masterclass Online Communicatie

Verdiep uw kennis en inzicht op het vlak van online communicatie - 3 maanden


Niveau
Masterclass
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning

Internet, social media en mobile communication hebben een grote impact op de hedendaagse communicatiestrategie├źn van organisaties. Effectieve toepassing van online communicatie speelt in alle deelgebieden van het communicatievak een steeds crucialere rol. Wanneer u zich als communicatieprofessional op Masterniveau wilt ontwikkelen en wilt zorgen dat u over actuele kennis beschikt, is deze Masterclass een uitstekende keuze. U rondt deze Masterclass af met een diploma, dat u mogelijk kunt inbrengen in een vervolgopleiding naar bijvoorbeeld de volledige Master in Communication.

Doelgroep

U bent hoger opgeleid en u wilt graag uitgebreide kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van online communicatie.

Doel en opzet

In deze Masterclass gaat u aan de slag met de kern van online communicatie, de wisselwerking ervan met strategie, internet en social media, en mobiele communicatie. De opleiding wordt verzorgd door professionals met ruime praktijkervaring. Aan de hand van opdrachten en discussies werkt u verschillende onderwerpen op het gebied van online communicatie uit. U combineert de verschillende opdrachten in de eindopdracht. U kunt putten uit de meest actuele literatuur en u heeft toegang tot een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau door onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclass ook deel van uitmaakt. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling. Zie Toelichting Master voor de voorwaarden.


Studieprogramma

In deze Masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Online communicatie

 • Kernbegrippen online communicatie
 • Online versus offline
 • Relatie online en offline

Communicatie en strategie

 • Ge├»ntegreerde communicatie
 • Online communicatieplan
 • Internetstrategie
 • Online binnen de communicatiemix

Internet en social media

 • Websitemanagement
 • Domeinnamen
 • Online public relations
 • Crossmediaal denken
 • Social media en sociale netwerken

Mobile communication

 • Mobile communication als onderdeel van crossmediale aanpak
 • Doelstelling en strategie apps en mobiele websites

Diploma

U sluit deze Masterclass af met een praktijkgerichte eindopdracht. Behaalt u een voldoende beoordeling, dan ontvangt u het diploma 'Masterclass Online Communicatie' van NCOI University of Applied Sciences.


Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 2.490,-
Studiematerialen: € 250,-
Eindopdracht: € 295,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.
U kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding Masterclass Online Communicatie


Niveau
Masterclass
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
E-learning


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.