Masterclass Digitale Communicatie

Ontwikkel u op Masterniveau in digitale media en communicatie - 3 maanden


Niveau
Masterclass
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag, Zaterdag, Avond en E-learning
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Bent u verantwoordelijk voor het bepalen van de communicatie­(strategie) van uw organisatie? Wilt u met andere ogen leren kijken naar wat mensen in de wereld van digitale media in beweging brengt? In deze Masterclass Digitale Communicatie verdiept u zich op Masterniveau in de ontwikkeling van digitale media en communicatie­processen. U kijkt hierbij naar de gevolgen van deze ontwikkelingen en vertaalt deze naar kansen en bedreigingen voor organisaties. Hierbij gebruikt u voorbeelden uit de praktijk. Zo kunt u het geleerde direct toepassen in uw eigen organisatie.  

Doelgroep

U bent hoger opgeleid en u wilt uw kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ­communicatie verdiepen en verbreden op master­niveau. U wilt uitgedaagd worden en trends ontdekken door met andere ogen te  kijken naar wat mensen in de wereld in beweging brengt.

Doel en opzet

U verdiept zich in deze masterclass op de achtergronden van digitale communicatie en de effecten ervan. U krijgt inzicht in verschillende methoden en kanalen en kijkt naar trends en nieuwe toepassingen. U gaat hierbij uit van de dagelijkse praktijk in uw eigen organisatie. U koppelt uw opgedane ­kennis, vaardigheden en inzichten door middel van cases en praktijkopdrachten aan uw eigen werkomgeving. Hierin wordt u begeleid door top­docenten die zelf al geruime tijd succesvol actief zijn in het beroepsveld. Na deze Masterclass bent u in staat een digitaal communicatieplan op te stellen waarvan uw eigen organisatie volop ­profiteert.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en heeft toegang tot onze online leer­omgeving. Daarin vindt u alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft: de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie. 

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denk­niveau. 

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.

Vrijstellingen 

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau door onze businesspartner NCOI University of Business Studies. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar de Masteropleiding Master in ­Marketingmanagement (MMM) van NCOI, waar deze Masterclass ook deel van uitmaakt als keuzedeel. Indien u wordt ­toegelaten, ontvangt u gegarandeerd ­vrijstelling. Zie Toelichting Master voor de voorwaarden.


Studieprogramma

Tijdens deze Masterclass komen onderstaande onderwerpen aan de orde:

  • Digitale media: geschiedenis, ontwikkelingen en trends
  • Maatschappelijke gevolgen van digitale communicatie
  • Tribes, communities and co-creation of value
  • Online branding en nieuwe business­modellen
  • Consumentengedrag en crossculturele aspecten van digitale media
  • Convergence, crossmedia communicatie en storytelling
  • Mobiele communicatie, gamification, hyperreality
  • De toekomst van digitale communicatie
  • Geïntegreerd strategisch communicatieplan

Diploma

De Masterclass wordt afgerond met een eind­opdracht. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma ‘Masterclass Digitale Communicatie’.


Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 10 weken. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Studeren op afstand voor meer informatie).

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Avond Maandag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Avond Maandag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Avond Maandag Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Avond Dinsdag Arnhem
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Avond Dinsdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Avond Woensdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Donderdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Arnhem
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Groningen
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Maastricht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Zwolle

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Cursusgeld € 2.490,-
Studiemateriaal € 250,-
Eindopdracht € 295,-
Locatiekosten € 118,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 100,-
Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.368,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding Masterclass Digitale Communicatie


Niveau
Masterclass
Studiebelasting
3 maanden
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag, E-learning, Zaterdag en Avond
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.